kalorier viktnedgång Coyote-observationer ger upphov till bekymmer för Riverside grannar

hur går man ner i vikt snabbt Coyote-observationer ger upphov till bekymmer för Riverside grannar

RIVERSIDE, Ohio (WDTN) Riverside grannar är på kanten efter att ha tagit prowlers på kamera. Det misstänkta packet är inte av det mänskliga sortimentet, utan snarare en liten grupp coyotes som vandrar i varv och gator.

Jeremy Wells antog att hans fru såg flera tvättbjörnar när hon berättade för honom om tre coyoter utanför sitt staket, men hennes misstankar visade sig vara korrekta när han granskade hemets säkerhetssystem.

Övervakningsvideoen var häpnadsväckande eftersom Wells har husdjur och små barn, men hans bekymmer växte när familjekatten försvann en vecka bara för att dyka upp vid dörren med vad som tycktes vara ett bettmärke på bakbenet.

Jeremy Wells visar vad han tror är en coyotebit på hans katt bakben.

Chris O ägare av Advanced Wildlife Management, sa att hans team får en pigg i klagomål för coyotes under vintern.

Coyotes är mer synliga på grund av snön, O förklaras. hungrigare än normalt så att deras beteende kan påverkas av det, så långt som tid på dagen kan de vara ute och de matresurser de letar efter. sagda koyoter är vanligtvis blyga borta från människor, men kan gå efter små djur när maten är knapp.

coyote vill ha ingenting att göra med att attackera en person eller stör några människor, sa han. om de ser en liten hund, en varvhund, en katt eller något av de mindre husdjuren, kommer de att se det som en livsmedelsresurs. sa att han inte har sett gruppen av coyoter i det verkliga livet, men fortsätter att hitta spår som leder till ett hål i ett staket nära en damm bakom hans hus.

Han lade upp ett klipp av sin övervakningsvideo på ett grannskaps Facebook-sida för att varna sina grannar.

orolig för det för att (det finns) katter runt här, hundar, och där många barn som går runt, sa Wells.

Denna karta frånOhio Department of Natural Resources visar prevalensen av coyotes i hela Ohio:

Följande tips kommer från ODNR: s webbplats:

Förstå att coyotes är vanliga i hela Ohio s 88 län i både lantliga och urbana miljöer. Det finns inga vilda vargar som bor i Ohio.

Identifiera att hunden verkligen är en coyote och inte en lurad hund.

Ta bort alla ‘attractants’ för att eventuellt avskräcka coyoten från att återvända. Detta inkluderar att ta bort sopor och sällskapsdjur före nattfall och städa upp runt grillen.

Håll små hundar och katter inuti eller stanna hos dem på natten när coyotes är mest aktiva.

Klätt i händerna och skrika för att skrämma av coyoter som undersöker din gård.

Du kan hitta en trapper nära dig genom att ringa Wildlife Division på 1 800 WILDLIFE (945 3543). Coyotes på landsbygden kan kontrolleras genom laglig jakt och fångstmetoder.

Ta tag i GRATIS WDTN News App för iPhone eller Android. Håll dig uppdaterad med alla lokala nyheter, väder och sport samt live news och händelser som de händer. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter och håll samtalet om ämne och civil. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.
kalorier viktnedgång Coyote-observationer ger upphov till bekymmer för Riverside grannar