hur ska man gå ner i vikt Concord satt för att få Aldi mataffär på Loudon Road

gå ner 5 kg på en månad Concord satt för att få Aldi mataffär på Loudon Road

En stormarknad med europeisk stil kommer att komma till Loudon Road.

Dundee Investments LLCs ansökan om plaza som innehåller en 19 000 kvadratmeter Aldi-livsmedelsbutik, samt en 4 365 kvadratmeter snabbmatrestaurang och en butik på 6 250 kvadratmeter på 285 287 Loudon Road, godkändes onsdagskväll under en vanlig planläggningskommitté möte.

Projektet är två år i arbetet, enligt Matthew Peterson från Hillside Design Group LLC. Tidigare dundede Dundee Dairy Queen för platsen 2015, men Dairy Queen drog ut och etablerade en plats längre västerut på Loudon Road.

Mike D ‘Amante från Dundee sa valet att gå med Aldi var marknadsbaserad.

‘Detaljhandel förändras snabbt,’ sa han, ‘och Aldi var den enda hyresgästen av den storleken som var villig att förankra.’

D ‘Amante sa att han inte har några fasta hyresgäster för snabbmatsrestaurangen eller butiksutrymmet just nu, men sa att Dundee hovar hyresgäster. Han sa att han förväntar sig mer intresse för området när Aldi öppnar.

Aldi grundades 1931 i Tyskland av familjen Albrecht, enligt deras företagswebbplats, ett efternamn som också ansvarar för Trader Joe ‘s, Aldi’ s earthier, pricier bror. Bolaget har sitt huvudkontor i Batavia, Ill., Har 1 600 butiker i 35 stater och sysselsätter över 25 000 personer. Vid 2018 kommer företagets totala antal amerikanska butiker att vara nära 2000.

Företaget säger att Aldi ‘s’ no frills livsmedelsbutik erfarenhet ‘hjälper till att hålla priserna nere, med okonventionella strategier som minimal utackning av produkter på hyllorna och en kvart deposition för vagnar för att sänka tiden personal måste krossa dem på parkeringsplatsen.

D ‘Amante prydde också affärens enkelhet, utan att jaga genom gången för ett visst varumärke ketchup,
hur ska man gå ner i vikt Concord satt för att få Aldi mataffär på Loudon Road
eftersom butiken endast säljer sitt eget namn varumärkesprodukt. Detta gör det möjligt för företaget att sälja sina varor ‘med en djup rabatt’.

Aldi har sex andra platser i New Hampshire, inklusive Keene, Manchester, Derry, Nashua, Salem och Plaistow, enligt företagswebbplatsens butikslokal.

Endast en invånare deltog i den offentliga utfrågningen för projektet. Carl Sargent från Portsmouth Street, vars hus ligger vid Old Loudon Road, sa att hans stadsdel var oroad över det buller som kommer från leveranser och dumpster tömmer från affären tidigt på morgonen, ett problem som han sa att han har upplevt med PetSmart och Dicks Sporting Goods .

Lastbilar var också en oro för Sargent, som sa att de högljudda fordon som kommer in och parkering över natten i de närliggande torgen har varit ett problem.

‘Ibland såg det som att mitt sovrum var mitt i ett lastbilstopp’, sa han.

Plaza kommer att ha 164 parkeringsplatser, inklusive sju handikapprum och 31 kompakta utrymmen, enligt ansökan. Aldi kommer att byggas först, enligt Peterson, och kommer att fungera som ett ankare för att hoppa starta platsen.
hur ska man gå ner i vikt Concord satt för att få Aldi mataffär på Loudon Road