hur mycket kalorier ska man äta Contrave viktminskningspiller

gå ner i vikt på en vecka Contrave viktminskningspiller

Times Up co grundare säger ‘det kommer aldrig att vara över’

LA CROSSE, Wis.

Du kanske har sett TV-reklamfilmerna för receptbelagda viktminskningspiller Contrave. Contrave är kombinationen av två äldre läkemedel, den antidepressiva bupropionen och narkotikabehandlingsmedicinen naltrexon. Dess annonser säger att läkemedlet fungerar på hjärnan för att minska sult och kontrollbehov. FDA godkända Contrave är för överviktiga personer eller som är överviktiga med ett kroppsindex på 27 eller högre och som också lider av allvarliga tillstånd som hjärtsjukdom, högt blodtryck, högt kolesteroltal eller typ 2-diabetes.

Den kommersiella citerar studier där patienter som tog Contrave tillsammans med kost och motion förlorade ungefär 2 till 4 gånger mer än de som gjorde kost och motion ensam. En analys av konsumentrapporter av de tre kliniska prövningarna som används för att få FDA godkännande av läkemedlet visar dock läkemedelsarbetet men mängden ytterligare viktminskning är liten och kan utgöra allvarliga hälsorisker.

Kontravera kan orsaka ångest, sömnlöshet och huvudvärk. Men även allvarliga hälsoproblem,
hur mycket kalorier ska man äta Contrave viktminskningspiller
som leverskador, anfall, ökat blodtryck och eventuella hjärtrisker. Folket som tog det upp till 56 veckor förlorade bara fem till nio pund mer i genomsnitt än de som tog placebo.

Konsumentrapporter rekommenderar att du talar med din läkare om riskerna och olika viktminskningsalternativ. Konsumentrapporter hälsoexperter säger det bäst att gå ner i vikt det säkrare, beprövade sättet, genom att äta mindre och träna.

Om du inte har kunnat gå ner i vikt själv, fråga din läkare om intensiva beteendeprogram som har minst 12 sessioner om året och innehåller flera strategier för att hjälpa dig att byta till en hälsosammare kost och öka fysisk aktivitet.
hur mycket kalorier ska man äta Contrave viktminskningspiller