hur man blir smal snabbt Cosmo anklagas för att driva cancer som diet

träningsprogram viktminskning Cosmo anklagas för att driva cancer som diet

Populärkvinnans tidskrift Cosmopolitan blev blästrat av en arg Twitter-mob i veckan efter att den tweeted en kontroversiell viktminskningartikel.

Stycket ‘Hur denna kvinna förlorade 44 pounds utan någon övning’ lät som en typisk rådgivningskolumn tills det visade sig att den profilerade kvinnan lider av cancer.

Artikeln profilerar 31-årig Simone Harbinson, som diagnostiserades med en allvarlig njureinfektion år 2014 innan han testade positivt för en malign carcinoid tumör i bilagan. Hon genomgick flera operationer och utlevde flera komplikationer. Harbinson hade också en partiell lungkollaps, PTSD och skadade en skiva i ryggen.

Artikeln fortsätter att flytta sitt fokus till hennes viktminskning, vilket inkluderade efter en diet som heter The Bod.

Medan artikeln aldrig direkt säger att cancer hjälpte Harbinson att förlora vikten tog många Twitter-användare det på så sätt.

Cosmos ursprungliga tweet har sedan dess raderats,
hur man blir smal snabbt Cosmo anklagas för att driva cancer som diet
men det hindrade inte Twitter-användare från att dela med sig av sina åsikter.

‘Tja, säkra. Få cancer och spendera en betydande tid på sjukhuset och tyngden faller bara. Kom igen !!’ tweeted en användare. Få cancer och spendera en betydande tid på sjukhuset och vikten faller bara av. Gör det bättre,
hur man blir smal snabbt Cosmo anklagas för att driva cancer som diet
‘tweeted another.

Bra att veta att ‘flera livshotande bakslag’ (cancer) är nyckeln till viktminskning. Gör det bättre, Cosmo. Gör bättre. Jag har fått vikt på kemo. Cancer.