hur går man snabbt ner i vikt Corvallis Clinic avslöjar nya

gå ner i vikt program Corvallis Clinic avslöjar nya

En ny $ 2 miljoner magnetisk resonans imaging (MRI) scanner på The Corvallis Clinic har en mer kraftfull magnet och toppmodern teknik för att producera tydligare och mer detaljerade bilder från insidan av kroppen.

Det är en fördel för läkare, naturligtvis: ‘När det gäller att erbjuda information till våra läkare har vi verkligen upped vårt spel’, säger Laura Kaplan, en MR-tekniker på kliniken.

Men patienter kommer att märka något annat, även innan enheten börjar generera sina första bilder: Badad i kallt vitt ljus och med en borrning som är 4 tum bredare, ‘Det ser faktiskt inbjudande’,
hur går man snabbt ner i vikt Corvallis Clinic avslöjar nya
säger Bart Pierce, en annan kliniktekniker. ‘Du går in i detta rum och det ser ut som en cool plats. ‘

MRI-enheter använder magnetfält, elektriska fältgradienter och radiovågor för att generera bilder på organ i kroppen.

Michael Stringari, klinikens bildhanterare, sade att kliniska tjänstemän var i ett projekt i fjol för att ersätta en äldre MRI-enhet. Under den processen godkände livsmedels- och drogadministrationen den nya Siemens Vida 3-enheten. tjänstemän undersökte den nya scannern och tyckte om vad de såg: ‘Det här är bokstavligen toppmodern för de närmaste fem åren,’ sa Pierce. Så började kliniken arrangera att installera den nya enheten och utbilda arbetare om hur man använder den,
hur går man snabbt ner i vikt Corvallis Clinic avslöjar nya
en process som inkluderade ett antal skanningssysningar med hjälp av volontärer. Enheten började skanna patienter förra veckan.