hur går man ner i vikt på en vecka Costessey mamma hoppas hjälpa andra att gå ner i vikt

gå ner 5 kg på 1 vecka Costessey mamma hoppas hjälpa andra att gå ner i vikt

Sammy Dunthorne, 24 och från Queens Hills, hoppas kunna hjälpa andra att gå ner i vikt efter att hon sa att droppe två klädstorlekar förändrade sitt liv. Hon tar över loppet av en Slimming World Group i Costessey. Bildas Sammy efter att hon har gått ner i vikt.

Sammy Dunthorne, 24 och från Queens Hills, vägde 12 sten 9lb och var en storlek 14/16 när hon gick med i en lokal Slimming World-grupp i februari och efter att ha förlorat två sten 6lb är hon nu en svelte storlek 10/12.

Miss Dunthorne, som har två barn, Alexi, fyra och Kelsi, två, sa: ‘Slimming World har verkligen förändrat mitt liv, och nu vill jag hjälpa andra. Förlora vikt är en verklig förtroendehöjning, och jag har också det mycket mer energi med barnen. Jag kan springa ihop med dem och jag blir inte trött. ‘Nu kan hon också njuta av kläderna som handlar mycket mer och passa in i storlekar som hon hade när hon var 14 år, hoppas Miss Dunthorne på henne berättelsen kommer att inspirera andra när hon tar över en befintlig slimmingworld-grupp vid Queens Hills School.

Hon sa: ‘Om det finns en sak som jag skulle säga skulle det vara’ kom till grupp ‘. Det är början på ditt nya liv, vad har du att förlora!’

Fröken Dunthorne tar ikväll över tisdagskvällen som träffas vid Queens Hills School kl. 19.30. För mer information ring Miss Dunthorne på 01603 734436 eller 07814 013878.
hur går man ner i vikt på en vecka Costessey mamma hoppas hjälpa andra att gå ner i vikt