hur gå ner i vikt Cougars förlorar tuff en lördagskväll

jag vill gå ner i vikt Cougars förlorar tuff en lördagskväll

SHERIDAN, Wyo. Tyler Crosbie och Diante Mitchell kombineras för 37 poäng och 13 assisterar, men det var inte tillräckligt när basketbollslaget för Western Nebraska Community College kom upp kort 86 81 mot Sheridan College i Lions Club Classic i Sheridan, Wyo., Lördag kväll.

WNCC avslutade tävlingen med fem spelare i dubbla siffror. Mitchell slutade med 19 poäng och sex assists, medan Crosbie hade 18 poäng och sju assists. Damion Rashford slog i 12 poäng, medan Lakeith Ingram och Julio Guity vardera hade 10 poäng. Guity drog också ner nio brädor, medan Ingram hade sex brädor.

trodde vi var ett bättre lag och vi borde ha vunnit eftersom vi var uppe i sju i första halvleken, sade WNCC-coach Russ Beck. vi fick lite stillastående och började nå lite tillät att de skulle gå till frisparken de sista två minuterna av första halvleken. Sedan kom vi ut och hade en bra gnista tidigt i andra halvlek och då började vi ge upp för många andra chanser. När våra skott inte faller måste vi spela bättre försvar och skapa några övergångsmöjligheter.

bara gjorde inte tillräckligt mycket ikväll. Vi hade våra möjligheter och till och med sent i matchen fick vi möjlighet att knyta upp det. Vi fångade och en besittning kvar och Preston tog ett slag mot huvudet och det fanns inget samtal. De kom ut ur den fällan och gjorde mål. Det var tufft. spelade med Sheridan, speciellt under första halvlek där pumparna gjorde ett 19 15-underskott i en 9-ledsledning. Crosbie var det stora hotet i den loppet och gjorde nio poäng,
hur gå ner i vikt Cougars förlorar tuff en lördagskväll
inklusive en stor 3-pekare med ungefär åtta minuter kvar i hälften.

WNCC drev ledningen till 34 25 med sex för att spela i öppningshalvan på en Mitchell-hink. WNCC höll ledningen på 37 29 ett par minuter senare, men det var när Sheridan vred fart och gick på en 15 2-running inklusive sju raka för att ta en 40 39 ledning i halvtid.

Under andra halvåret såg generalerna dubbelsiffriga ledningar flera gånger. Den första var i början av andra halvleken när generalerna gick på 11 0 efter WNCC ledde 46 45. Sheridan skulle hålla en 65 54 ledare med ca 10 minuter att spela.

WNCC fällde som de kämpade tillbaka, skär ledningen till 71 68 med sju minuter att spela. Båda lagen skulle byta skopor efter det innan piggarna flyttade till inom fyra punkter, 81 77, på en Crosbie 3-pekare. WNCC var fortfarande inom slående avstånd när Crosbie gjorde en hink med 54 sekunder att spela på 83 79, men Sheridan stängde spelet för att vinna.

WNCC avslutade tävlingen med 22 assistanser och sju stjälkar, och begick bara 12 omsättningar. Cougarsna tvingade också 17 allmänna omsättningar. Skillnaden i spelet var rebounding, där generalerna gick ombord på Cougars 51 34. Sheridan konverterade också 19 av 24 fria kast till WNCC 9 av 16.

WNCC kommer att se att komma tillbaka på vinnande spåret nästa lördag när de reser till Laramie County Community College i Cheyenne, Wyo., För ett Region IX South Conference-spel. Det kommer att bli Cougars första subregionskonkurrens,
hur gå ner i vikt Cougars förlorar tuff en lördagskväll
medan LCCC är 1 1 i subregionsspel och 9 2 totalt. Därefter kommer de att vara värd för Trinidad State Junior College och Otero Junior College den 12 december och 13 för att avsluta första terminen.