hur blir man smal snabbt Cornell nominerad

vill gå ner i vikt Cornell nominerad

Inspelningsakademin ser till att svart eller latinska artister kommer att vinna stora på showen nästa år: Endast tre vita handlingar nomineras i de fyra bästa kategorierna.

Svart och latinska artister förlorar ofta i de bästa kategorierna, inklusive årets album och årets sång. I år domineras dessa kategorier av Jay Z, Bruno Mars, Childish Gambino, Luis Fonsi, Daddy Yankee och Kendrick Lamar. Michaels är också den enda vita kandidaten i bästa nya konstnären.

Skådespelerska Carrie Fisher och sångare Leonard Cohen, Chris Cornell, Glen Campbell och Gregg Allman är bland de avlidne nominerade.

Cohen, som dog förra året, är upp till bästa rockprestation, där Cornell är nominat, och bästa American Roots-prestation, där Campbell nomineras. Allman gjorde också två noder, inklusive bästa Americana-albumet och bästa American Roots-låten.

Fisher nomineras för bästa talade ordalbum, pitting henne mot Bruce Springsteen.

Linkin Park, som förlorade sin ledande sångare Chester Bennington, vann förvånansvärt en nominering.

Katy Perry har spelat Grammy-nomineringar i följd från 2009 till 2015, men i år markerar det första albumet från Perry-katalogen att inte få en nominering. släpptes i juni och underperformerade jämfört med tidigare versioner. Trots att hon ännu inte har vunnit en Grammy, fick hon 13 karriär nomineringar.

Harry Styles, Miley Cyrus och John Mayer släppte också album som berättigade till nomineringar men gjorde ingen poäng.

DJ Khaled, som hade ett nr 1-album och slog låtar i år, tjänade inte en enda nominering. J. Cole och Future stängdes också av rap-kategorierna.

Ed Sheeran var snubbed i de tre bästa kategorierna, men han tjänade nomineringar till bästa popmusikalbum och bästa pop-solo-prestanda.

Sam Hunt, som satte in en rekord för den längsta spåren nr 1-låten på Billboard Hot Country Songs-diagrammet med Like a Back Road, nominerades för årets låt eller årets rekord. Han tjänade nomineringar för bästa landsång och bästa land solo prestanda, dock.

Miranda Lambert dubbel album, Vikten av dessa vingar, blev snubbed i bästa landalbum och årets album. Och även om Taylor Swift fick två noder, inklusive en för att skriva en landsång, fick hon nomineringar i årssången, årets rekord och bästa popsoluppträdande för hennes nr 1-träff, What You Made Me Do. favoriter Mary J. Blige, Alicia Keys och John Legend alla stängdes av R-kategorierna.

Trots ett flertal pop träffar hade Kesha aldrig förtjänat en Grammy-nominering hittills.

Sångaren, som i år släppte sitt första album på fem år, har varit i krig med tidigare mentor och producent Dr. Luke och hävdat att han drog, sexuellt misshandlade och psykiskt plågade henne. Dr Luke förnekar påståendena.
hur blir man smal snabbt Cornell nominerad