hjälp att gå ner i vikt Crash test dummies blir klumpiga

gå ner i vikt på en vecka Crash test dummies blir klumpiga

Pinsam. Crash test dummies genomgår en extrem makeover för att återspegla expanderande midjelinjer och större bakre ändar av amerikanska förare. Testare designar nu nya dummies baserat på ett kroppsindex på 35. Kanske borde de göra bilarna mindre och tvinga oss att gå ner i vikt så att vi kan passa in dem.

Oregon Department of Transportation söker 5 000 volontärer för sitt lön per milskattexperiment nästa år. Statlig gasskattinkomst är långt ner (tillsammans med priset på gas) och förvärras av dina högkvalitativa bilar. ODOT lovar att de vann GPS för att spåra alla dina drag, staten är för upptagen med att hålla koll på Cylvia Hayes.

Medan vi hade att göra med Gov. John Kitzhaber fiancee och valet, hade medborgare i Arkansas en riktig skandal på sina händer när de lärde sig kandidaten som körde för en löjtnantguvernör som brukade vara en manlig stripper. Tänk Chippendales. Vad handlar det om politiker i Arkansas. . De kan hålla sina byxor på.

Det rapporterades här i Portland Tribune, kostnaden för den nya byrån för miljötjänster byggdes ballooned från $ 3,2 miljoner till $ 11,5 miljoner. Genom vår matte som en enorm ökning. Kommer huvuden att rulla? Tja, i traditionen att hålla Portland Weird, rapporterar Portland Tribune att BES-direktören Dean Marriott var på betald ledighet. Betald ledighet? Är det straff? De flesta kallar det en semester.

På några dagar kommer Estacada kommunfullmäktige att överväga att öppna sina offentliga möten med bön. Inte alla håller med idén om alla de vanliga orsakerna till mångfald och uteslutning,
hjälp att gå ner i vikt Crash test dummies blir klumpiga
men vi motsatte oss inte det. Gud är den enda som kan skydda oss från våra politiker och vi behöver all hjälp vi kan få.

Kanske tacksägelse kommer att bli rädd trots allt. Costco tillkännagav bara att det kommer att vara stängt på kalkon dag. måste få en tidig start på julhandeln på lageret och tillägga att dess anställda förtjänar möjligheten till Thanksgiving med sina familjer. Och vi håller med. Men med vår tur kommer det att bli den ena dagen vi desperat behöver ett bad av majonnäs och ett industriellt stort paket toalettpapper.

Folk på Facebook, YouTube och Google Maps var säker på att det var glatt att höra att vi i genomsnitt spenderar cirka två dagar i månaden och laddar ner smartphone-appar. Vi måste spendera de övriga 28 dagarna raderar annonserna.

Medan Maine har gjort allt det kunde för att behålla sin så kallade Ebola-sjuksköterska sekvestrerad från människor, gjorde statliga avdelningen tyst planer på att få infektion med Ebola-infekterade läkare och medicinska assistenter till Förenta staterna för behandling. Kan vi göra något för amerikaner längre?

Det var spännande nyheter förra veckan när sökare meddelade att de kanske har hittat ett fragment av Amelia Earhart-planet och därmed framhäver teorin om att hon och hennes co-pilot skulle kunna ha kraschat och överlevt på en liten atoll i Stillahavsområdet. Det finns inget större mysterium än att hitta Earhart. Nåväl, förutom kanske att hitta en republikan som kan vinna ett statewide kontor i Oregon.

Slutligen har vetenskapen ett svar på varför flygmatsmak smakar så illa. Det är du. Verkar kombinationen av tryckförändringar och torrluftsluft minskar vår känslighets känslighet och voila, maten smakar annorlunda. Det förklarar maten; Förklara nu lukten av killen bredvid dig.

Är Abbey hunden på väg mot galgarna? Den populära serieutställningen ligger i sin femte säsong, och där finns en mystisk dialog om hundens tillstånd. Lady Grantham noterade hunden som tittar medan Lady Mary oroade sig för att hon upp ett bakterie. En annan observation noterade henne att titta fett. Lojala anhängare av showet kallar dem ledtrådar att hunden är på väg att skrivas ut ur showen. Kanske är det hundens namn? Isis.

PDX letar efter deltid TSA-agenter. Lönen är $ 15,61 per timme. Det är inte mycket pengar förrän du ser hur mycket de tar in på tandkräm och nagelklippare.
hjälp att gå ner i vikt Crash test dummies blir klumpiga