hälsohem viktminskning Cowboys förlorar första matchen som nominellt lag

gå ner i vikt på en månad Cowboys förlorar första matchen som nominellt lag

Senare framåt Larry Nance Jr. gjorde 19 poäng och juniorvakt Josh Adams lade till 14, men basketbollslaget i University of Wyoming slog ett 60 52-spel till San Diego State på onsdagskvällen i Arena Auditorium för att bryta en sju matcher över hela världen. Efter trailing med så mycket som 12 poäng i andra halvlek klättrade Cowboysna (15 3, 4 1 MW) inom fem med mer än en minut kvar, men aztekerna (13 4, 3 1 MW) slog fria kast i handen UW sin första konferensförlust.

av de tre sakerna som vi ville fokusera på att komma in i spelomsättningen och ta hand om bollen mot deras tryck gjorde vi ett bra jobb i första halvlek och det kostade oss ungefär sex poäng, UW-tränare Larry Shyatt. Andra halvåret, vi städat upp det. Den andra delen var offensiv återhämtning. Första halvåret gjorde vi ett bra jobb, och i andra halvleken visade deras atletik och deras seghet inuti. byggde en 48 36 ledning med 8:36 kvar i matchen, eftersom Pokes mötte sitt största underskott denna säsong hemma. Wyoming skulle whittle fördelen till 51 46 med 1:21 kvar på två fria kast från senior vakt Riley Grabau, men det skulle vara så nära som Pokes kan få. Aztekerna gjorde ett fältmål de sista nio minuterna av spelet, men snagged offensiva rebounds och konverterade på välgörenhetsremsan för att bryta UW 13-spelvinnande streck hemma.

Trodde att vi kunde vinna spelet om vi var nio assistenter, 13 omsättningsgrupper, sa Shyatt. trodde inte att vi kunde vinna matchen om de fick 13 offensiva rebounds. Vi gjorde mycket bra saker som kämpade tillbaka i spelet, men jag trodde att vi gav upp för många offensiva rebounds nerför sträckan. lade upp sitt sjätte raka spel i dubbla siffror och lade till ett lag med höga åtta returer, medan Adams har gjort minst 10 i de senaste åtta matcherna och hade fem styrelser mot aztekerna. Grabau gick 5 av 5 på frisparken och har nu gjort 33 på varandra följande försök. Cowboybrottet kämpade till 52 poäng, den näst lägsta produktionen den här säsongen, genom att skjuta 42 procent (18 av 43) från fältet och 29 procent (4 av 14) från djupet. Aztekerna var mycket bättre på 37 procent (18 av 49) respektive 29 procent (5 av 17), men utrotade Pokes 34 26, inklusive 13 5 på offensivglaset. SDSU tvingade Wyoming till 13 omsättningar och ägde en 16 2 fördel i poäng av omsättning och 15 2 i andra chans poäng.
hälsohem viktminskning Cowboys förlorar första matchen som nominellt lag