gå ner i vikt tabletter Cravings kan motverkas med psyllium fröpulver diet

gå ner i vikt utan träning Cravings kan motverkas med psyllium fröpulver diet

Att vara riktigt knubbig handlar inte om enkel brist på självdisciplin. Det är troligt obese människor har mycket starkare hunger begär än mager människor. Rutinmässigt styrs hungern av ett nyupptäckt hormon som kallas ghrelin, som produceras av duodenum, tarmen precis förbi magen. Höga ghrelinnivåer berättar för hjärnan att du är hungrig och då berättar din hjärna att du är hungrig. Låga nivåer av ghrelin berättar för din hjärna, du är inte hungrig. Vad är det i mat som slutar hunger? Är det socker, protein eller fett? Inget av dessa föremål slutar hungrig bra. Om du tuggar socker, fett eller protein, uppfyller den din hunger i en kort stund. Ingen av dem slutar hunger i timmar. Det är något annat som vi alla förbisedde, ostörbar fiber. Det tar ungefär 45 minuter för maten att gå förbi magen och in i tolvfingertarmen. Då slutar duodenumet att göra det hungerhormonet. Men det finns ingen mat kvar, eftersom magsyran och dess mekaniska krossning har omvandlat mat till en suspension av vätska och skräp. Duodenumets väggar är belagda med fiberavfallet och det leder till ett stopp för hungerhormonproduktionen. Våra farföräldrar sa att år 1900 åt människor sex gånger mer fiber än vi gör nu! Om fiberen stannar hunger, är det konstigt att vi är så hungriga? Det är som deras bellies kände att de åt sex gånger mer mat än vad vi gör. Inte undra på att de var mager och vi är 100 till 200 pounds övervikt! Vårt mjöl är fräsat så fint att det inte längre fungerar som fiber. När livsmedelsindustrin utvecklade detta mycket malet mjöl blev det gamla stilmjölet föråldrat. Det är troligt den enda orsaken till vår saknade fiber och nästan den enda orsaken till vår fetma. Det är så roligt våra vanliga måltider har mycket mindre fiber, så vi blir hungriga på en timme eller två. Och vad äter vi när vi är hungriga? Kakor, kakor, pretzels, chips, glass, ost,
gå ner i vikt tabletter Cravings kan motverkas med psyllium fröpulver diet
pasta, pizza, jordnötssmör, bröd, kakmat med nästan ingen fiber. Så vad vi äter uppfyller inte, och vi äter mer. Livsmedelsindustrin uppfann inte denna dumma ätprocess, men de gör miljarder på grund av det och vi blir tjocka och sjuka. slutar helt hunger. Det är inte så över fylld känsla vi känner på Thanksgiving, bara en enkel brist på känsla hungrig. Jag förlorade 51 pund på nio veckor. Men jag fick bra resultat eftersom jag var mycket motiverad jag blev avskyvad med min fetma. Över disken psyllium kosttillskott tillgänglig överallt är godkänd för att minska kolesterol och hjälpa kontroll diabetes, men mest använda den för att hjälpa tarmvanor regelbundenhet. Den är tillgänglig som ett varumärke för generiska butiker eller varumärket Metamucil. Jag använde den släta, sockerfria typen och varumärket eller generiken fungerade detsamma för mig. Det tar inte en stor insats alls, bara börja ta psyllium två till fyra gånger om dagen 45 minuter till en timme före dina problemstider, och se vad som händer. Du bör märka att du inte behöver tillfredsställa någon galen hungersträng. Om du vill äta mindre kan du göra det enkelt, för att du inte är hungrig, och du kommer att gå ner i vikt med en hastighet av fem till 15 pund per månad utan någon speciell ansträngning. Och mer om du blir riktigt seriös om det. När man börjar psyllium kan det vara gastrointestinala gas- och tarmförändringar, men i en vecka eller så bör allting sätta sig ner. Lång sikt, när spänningen för att gå ner i vikt lätt passerar, finns det trist att använda det och du kan glömma att ta det regelbundet. Det fungerar inte självklart om du inte tar det. Hembakade kli muffins kan troligen göra samma sak, men jag tror att den stora delen av helveteobjekt på hyllorna är ett skämt och erbjuder väldigt lite. Kontrollera etiketterna. Andra matlagningsmetoder kan komma att framstå som innehåller rätt mängd och typ av kli eller andra former av fiber. Lyckligtvis,
gå ner i vikt tabletter Cravings kan motverkas med psyllium fröpulver diet
för närvarande fungerar psyllium bra.