gå ner i vikt piller Comic Iglesias förlorar vikt

kan inte gå ner i vikt Comic Iglesias förlorar vikt

Det sista matutbudet var bara lite hälsosammare morotkaka men den 36-åriga komikerna realiserades i mitten av förra året som nog var tillräckligt.

Efter att ha träffat en toppvikt på 437 pund sex till sju månader sedan, förlorade han någonstans mellan 80 och 90 pund. Han gjorde det genom en kombination av yoga, viktträning, kardio träning och förändring av hans kost.

Dessutom har han en yoga-instruktör som ‘kallar mig och kontrollerar mig som en parole officer’, sade Iglesias via telefon från en turné i Lincoln City, Ore.

De smalare Iglesiasna, som populariserade frasen ‘Jag’ är inte fet, jag är fluffig, återvänder till Adler Theatre i Davenport för en föreställning nästa vecka.

Sedan han var sist vid Adler i november 2010, har Iglesias dykt upp i den manliga strippfilmen ‘Magic Mike’.

‘Jag var inte en av dansarna, om du undrade,’ tillade han snabbt.

‘Magic Mike’ -stjärnproducenten Channing Tatum hade Iglesias i åtanke för rollen som Tobias, klubben DJ, som också arbetar som droghandlare, så komikern behövde inte auditionera.

‘Det är coolt att göra en film, speciellt en som är ett slag,’ sa han. ‘Jag gillar saker som tjänar pengar.’

Den största nackdelen är att han lämnar sin flickvän och son (tekniskt en stegon, men Iglesias har varit hos 16-åringen mamma i nio år) hemma i Los Angeles.

Han säger att hon inte ger honom en skuldresa om att vara på väg tre till fyra dagar i veckan.

‘Hon visste vad hon kommer in i, så hon tar inte upp det. Men ansiktet säger allt,’ sa han och tillade: ‘Hur hon stänger dörren säger allt.’
gå ner i vikt piller Comic Iglesias förlorar vikt