gå ner i vikt på en månad CoolSculpting ett mindre invasivt sätt att forma upp

att gå ner i vikt snabbt CoolSculpting ett mindre invasivt sätt att forma upp

Förfarandet använder en icke kirurgisk metod för att rikta in fettområden. Under behandlingen distribuerar en applikator kylning till en specifik del av kroppen för att eliminera oönskade fettceller. Varje område tar ungefär en timme att behandla.

‘Efter ungefär en timme frysta fettceller kommer du att förstöra omkring 28 till 30 procent av de celler som du frös’, säger Hill, en styrelsecertifierad hudläkare med Hudinstitutet i Rapid City Medical Center. ‘När cellen dör över de närmaste veckorna till månader, kommer kroppen att absorbera de döda fettcellerna så effektivt att du har mindre fettceller i det området som någonsin kan återfå fett.’

‘När någon blir vikt, tar de bara de fettceller de har och de fettceller blir större och därför blir ditt utseende större. Så när du går ner i vikt kommer fettcellerna att minska i storlek och därför ser du tunnare ut. Så det är s inte antalet fettceller, det är så stor fettcellerna får, säger Hill.

Lanoue, en patient av Rapid City-baserade Fromm Dermatology, sa att hon har kämpat med vikt i flera år. År 2007 genomgick hon tyngdförlustsoperation som resulterade i att hon förlorade 90 pounds. Två år senare hade hon en mageplastik men hade fortfarande envisa områden. Hon såg sedan ett segment på ‘Dr Oz’ som innehöll CoolSculpting.

‘De visade hur det fungerar, och jag trodde att det skulle vara väldigt trevligt’, sa Lanoue, som senare lärde sig att Dr Linda Fromm, en styrelsecertifierad hudläkare som deltog i New York baserade tidiga prövningar av CoolSculpting, erbjöd proceduren.

I maj började Lanoue behandling till övre delen av ryggen för att eliminera ‘bh-fett’. Hon hade också hennes övre buk behandlad och planerar att få henne tillbaka behandlad igen.

‘Omkring tre veckor,
gå ner i vikt på en månad CoolSculpting ett mindre invasivt sätt att forma upp
kanske i den första månaden kunde jag se att det verkade vara mindre fett. Det är svårt att se när man tittar på ryggen, men från att titta i spegeln med min behå kunde jag berätta skillnaden, sade Lanoue.

Enligt vårdpersonal ses märkbara resultat vanligen inom en till tre månader efter behandlingen. Liksom Lanoue kan patienterna ha flera behandlingar för att uppnå önskade resultat.

Ändå rekommenderas inte varje person eller kroppsdel ​​för CoolSculpting. Därför måste patienter ha ett samråd för att bestämma bästa kursen.

‘Det passar bäst för människor som är antingen på eller nära deras idealvikt’, sa Fromm. ‘Om du har mer fett att komma ifrån, skulle fettsugning vara ett alternativ till CoolSculpting. Men vi har säkert behandlat patienter som ligger lite längre från sin idealiska kroppsvikt eftersom de är emot invasiva tekniker och de vill inte ha operation. ‘

Hanson föredrar också denna icke invasiva metod. Även om Hanson inte har kämpat med tyngd, säger hon att hon har envisa områden.

‘Jag hade lite fett som jag ville bli av med och det verkade som ett riktigt bra sätt att göra det’, säger Hanson, som förklarade att hennes kropp förändrats efter födseln. Hon hade sitt första barn på 22 år och säger att hennes kropp återhämtade sig väl. Men när hon hade sitt andra barn på 30 år klarade hennes kropp inte helt tillbaka i form.

‘Jag tror att jag alltid har varit svår på mig själv. Jag tycker att kvinnor i allmänhet är svåra på sig själva. De vill se bra ut för sig inte bara för alla andra. Vi tycker om att titta i spegeln och se något som ser bra ut för oss ‘, säger Hanson, som hade hennes mittsektion behandlad på Skin Institute. Hon planerar också att få låren och behandlas tillbaka.

Dr Mary Snyder, som är styrelsen certifierad inom plastikkirurgi och otolaryngology hos Black Hills Plastic Surgery, säger att CoolSculpting är ett plus eftersom isolerade områden av fett kan behandlas utan operation.

‘Våra patienter älskar det,’ sa Snyder. ‘De tycker om resultatet. De älskar det faktum att det inte finns någon ledig tid. Det är förmodligen en av de största fördelarna för patienterna där det inte finns någon kirurgisk återhämtning från denna procedur.’

Hanson sa att även om de första minuterna av behandlingsprocessen är kalla, är det inte outhärdligt.

‘Det är en kylande brännande känsla som att du är ute i snön’,
gå ner i vikt på en månad CoolSculpting ett mindre invasivt sätt att forma upp
sa Hanson. ‘Det är chockerande om du är varm eftersom det är kallt. Men det gör inte ont. Det är som att hoppa i en kall pool. ‘