gå ner i vikt på en dag CoolSculpting att gå ner i vikt

gå ner i vikt hälsosamt CoolSculpting att gå ner i vikt

HAGERSTOWN, Maryland Du har hört det från vänner, familj, kanske du själv sagt det själv: Jag har provat allt och jag kan inte bli av med det extra fettet.

Traditionellt vänder vissa människor till ‘tummy tucks’, det kirurgiska avlägsnandet av fett. Men andra vänder sig nu till ett billigare alternativ kallat CoolSculpting.

CoolSculpting är en frysbehandling som fungerar som en dammsugare. Medan kapslarna suger i fett, fryser vävnaden till 39 grader, vilket får den att kristallisera.

‘De hittade ett sätt att kyla fettet, men inte döda huden’, sa plastikkirurg Dr. Salvadore DiMercurio.

Jerra Feaga behandlades på hennes lår och mage.

‘Det’ är som en känslosam känsla som fortsätter att bli kallare och kallare än sannolikt vad hypotermi känns, ‘förklarade hon.

Smärtan varar i allmänhet ungefär sju minuter av den timmars långa behandlingen.

‘Trots att vi har några bra resultat fyra till åtta veckor efter behandlingen, finner vi att om vi behandlar det här området igen, får vi bättre resultat, säger Dr. DiMercurio.

‘Det är bara upp till 30 procent minskar, så det kommer inte att vara en wow-faktor,’ sa Feaga.

För mer dramatiska resultat, anser vissa patienter att bukhinnan ibland kallas den goda mammokirurgi.

‘Vanligtvis är det kvinnan som har barn, hon går till gymmet fem dagar i veckan, hon förstår inte varför hon inte kan ta bort den här lösa flaskiga huden’, sa plastikkirurg Dr. Henry Garazo.

Liksom Christine, en mamma som efter två C-sektioner fortfarande hade överhängande hud. Men hon säger efter operationen, hon förbättrade fysiskt med 90 procent.

‘Allt kommer inte att vara perfekt, men det är bättre än det var’, förklarade Christine Rosenthal. ‘Det var hur jag såg det.’

‘Det är transformativt. För kvinnor när de går på kontoret kan man bokstavligen se dem i receptionen och gå ner i hallen och de är ‘en helt ny person’, säger doktor Garazo.

Varken förfarande omfattas av försäkring. CoolSculpting kostar ungefär $ 2000 till $ 3000 och tummy tucks från $ 5000 uppåt.

COOLSCULPTING: CoolSculpting, eller kryolipolys, är ett förfarande som selektivt skadar subkutana fettceller genom att frysa dem. Kroppen eliminerar de döda fettcellerna, vilket resulterar i ett mer skulpterat utseende. Det finns ingen skada på den överliggande huden vilket gör detta till ett generellt säkert och icke invasivt fettförfarande. Behandlingen innefattar applicering av en gel padda och applikator, som ger kontrollerad kylning till det riktade fettet. Vanligtvis tar det var som helst från en till tre månader för att se resultat och kräver ofta flera procedurer.
gå ner i vikt på en dag CoolSculpting att gå ner i vikt