gå ner i vikt på en dag com hemsida

bästa träning för viktminskning com hemsida

Vi har några goda nyheter om våra framsteg för att få RootsWeb tillbaka online. Från och med idag är RootsWeb-postlistorna nu tillgängliga att använda, vilket innebär att du nu kan skicka och ta emot email på RootsWeb-e-postlistor, precis som du brukade tidigare. Förutom att webbplatsen är säkrare har vi uppgraderat vårt backend-system för att ge ett enklare användargränssnitt för att hantera dina abonnemang för e-postlistor.

Från och med idag skickas e-post som skickas direkt till ett nytt arkiv. Vi är på väg att importera de gamla arkiven till de nya arkiven och på grund av den enorma mängd innehåll, kommer processen att ta tid. Vi fortsätter att uppdatera dig om framstegen när vi kan.

Tack för ditt tålamod, eftersom vi fortsätter att föra dessa funktioner tillbaka online.

Bra nyheter om framstegen att få RootsWeb tillbaka online. Idag tar vi WorldConnect, en av våra mest värderade funktioner, tillbaka online. Eftersom vi gör WorldConnect tillgängliga kommer det att vara i läsningsstatus. Du kan nu söka efter människor och visa information som du gjorde tidigare; men för närvarande kan vi inte acceptera nya uppladdningar eller modifieringar av befintliga GEDCOM-filer. Vi förväntar oss att lägga till den här ytterligare funktionaliteten under de närmaste veckorna.

Här är också svar på några frågor vi har hört från samhället:

Varför tar det så lång tid? RootsWeb har många terabytes data som laddas upp av användare över sina olika funktioner. Webbplatsen har också hundratusentals linjer kod. Vi har skannat data med hjälp av olika verktyg, och det tar tid. Vi har också granskat koden och de underliggande systemen. Vissa koden renoveras, och vissa kommer att behöva skrivas mer omskrivna för att lägga till de säkerhetskrav som behövs idag och vi vet att det kan vara frustrerande, men vi har åtagit sig att returnera data till dig på ett säkert sätt.

Har du hittat några andra säkerhetsproblem? Vi har inte hittat några andra problem, men vi vill grundligt uppdatera system för att säkerställa säkerheten för din information.

Ankommer Ancestry att börja ladda för RootsWeb? Förfäder kommer inte att börja ladda för RootsWeb. När funktionaliteten återvänder till webbplatsen kommer du fortfarande att kunna se innehåll gratis.

Jag har hört att allting kommer tillbaka online,
gå ner i vikt på en dag com hemsida
är det sant? Vi kommer att återkomma till WorldConnect och Mailing Lists tillbaka till deras fullständiga funktionalitet. Andra funktioner utvärderas fortfarande. Om vi ​​inte kan återställa tidigare funktionalitet eller innehåll, Vi kommer att undersöka sätt för personer som laddat upp data för att hämta det om vi inte tycker att vi kan sätta tillbaka det på nätet säkert.

Vård att dela dina tankar med oss?

Vi har tillbringat de senaste veckorna om funktionaliteten på RootsWeb och har skapat en plan för att få många av dina bidrag tillbaka online de närmaste månaderna. Som vi nämnde tidigare är vår första prioritet säkerhet och säkerställer att varje del av RootsWeb uppfyller våra stränga säkerhetsstandarder. Vår nästa prioritet är att få dig, användarna av RootsWeb och dess tjänster, tillgång till ditt innehåll.

Just nu är det bästa sättet för oss att möta båda målen att börja med att få portioner av RootsWeb tillbaka online i en läsfri stat. Det betyder att du får tillgång till innehåll, men du kommer inte att kunna ladda nytt innehåll i dessa avsnitt. Även om detta kanske inte är idealiskt, är det det bästa sättet att skydda RootsWeb-användare samtidigt som det ger möjlighet att använda det innehåll du värderar. Detta är ett interimsteg medan vi fortsätter att utvärdera möjligheten att få mer av RootsWeb-tjänsterna på nätet på ett mer fullständigt sätt.

Värdwebbplatser: Snart börjar vi ta med värdwebbplatser på nätet. Vi börjar med några hundra och sedan lägga till mer över tiden, vilket ger oss en chans att skanna innehållet.

Familjeträd / WorldConnect: Family Trees eller WorldConnect kan du ladda upp en GEDCOM-fil och publicera den för andra att se. Det granskas för närvarande av våra mjukvaruingenjörer och säkerhetsteam och vi planerar att ha en läsbar, sökbar version upp de närmaste veckorna. Möjligheten att ladda upp nya GEDCOM-filer kommer att finnas tillgänglig under de kommande månaderna.

Postlistor: Maillistor har fungerat som vanligt, men arkiven har inte varit tillgängliga. Vi planerar att göra arkiverna tillgängliga för dig när vi har WorldConnect tillgängliga för dig i en läsbar version.

Vi kommer att fatta beslut om annan funktionalitet över tiden.

Vi uppskattar ditt tålamod, eftersom vi tar tillbaka de olika delarna av RootsWeb på ett säkert sätt. Du, våra bidragsgivare och tittare, är det som har gjort RootsWeb till det livliga fria genealogiska samhället.
gå ner i vikt på en dag com hemsida