gå ner i vikt kost Comedic hypnotist Rich Guzzi sätter dig under hans stavning

viktminskning tabletter Comedic hypnotist Rich Guzzi sätter dig under hans stavning

FAIRBANKS Vill du se din stubbiga och snygga grann granne göra den skrapa kycklingen eller skällande som en hund framför en folkmassa? Du kan få chansen lördag på Blue Loon när komedi och hypnotisör Rich Guzzi tar scenen.

Rich Guzzi Comedy Hypnosis Show är en tre i en affär. Han är en veterinär uppehållande komiker med ett strikt mål för funnybone. Han kommer att invita folk från publiken upp på scenen och hypnotisera dem och de ger underhållningen. Guzzi är också seriös om fördelarna med hypnos och dess förmåga att hjälpa människor att förbättra sina liv .

‘Det är inte ditt genomsnittliga komediprogram,’ sa Guzzi. ‘När jag bara stod upp var uppmärksamheten allt på mig och vad jag skulle säga nästa, nu är alla fokuserade på sina vänner på scenen. Det blir personligt, vilket gör det tusentals gånger kraftfullare och naturligtvis roligt! ‘

Guzzi kommer att utföra två shower på lördag, med den andra showen som sannolikt kommer att innehålla extremt vuxen material.

‘Det går från mild till vild,’ Guzzisaid i telefon tisdag. I de tidiga showen sa han att han skulle kunna berätta för en hypnotiserad person att deras datum luktar verkligen, verkligen otäckt medan publiken tittar på deras reaktion.

‘Det är i grunden fisk ur vattnet,’ sa han. ‘Människor verkar av karaktär.’

Guzziwas redan en framgångsrik komiker när han först såg någon blir hypnotiserad för ungefär 30 år sedan. Han blev omedelbart fascinerad av möjligheterna, inte bara komiska, utan också terapeutiska. Han började hypnotisera människor på scenen och göra dem doofiga saker för skratt. Det var en stor framgång.
gå ner i vikt kost Comedic hypnotist Rich Guzzi sätter dig under hans stavning