gå ner i vikt hemma Cornwall Slimming World-konsulter firar rekordår med Aussiesångaren Peter Andre

gå ner 5 kilo snabbt Cornwall Slimming World-konsulter firar rekordår med Aussiesångaren Peter Andre

En grupp av Slimming World-konsulter från Cornwall gratulerades till att hjälpa slimmers att gå ner i vikt och byta sina liv av sångare och TV-presentatör Peter Andre.

Laget var glad att få chansen att koka upp till Peter när han presenterade årliga Slimming World Awards.

Sarah Harris, en av konsulten, sa: ‘Vi kunde inte vara övertygade om våra medlemmar. Under 2017 har de förlorat fantastiska mängder av vikt, med många av dem som träffar sina målvikter, förbättrar deras hälsa och ökar deras självförtroende.

‘Det är så givande att se att människor kan göra saker som de inte trodde var möjliga för att gå ner i vikt, oavsett om det har mer energi, känner sig lyckligare, bär mindre kläder, tar upp nya hobbyer, minskar medicinen eller gör mer med sin familj och vänner. Varje vecka känner vi oss mycket lyckliga att spela en liten roll i människornas prestationer och vi kände oss mycket hedrade att representera våra Slimming World-grupper vid Slimming World Awards.

‘Cuddling up till Peter var en riktig behandling. Han blev överbryggad av skillnaden Slimming World gör till människors liv och det påminde oss vilka viktiga och privilegierade roller vi har som konsulter. Nu är vi på väg till 2018 super motiverade för att stödja ännu fler människor i Cornwall för att bli inspirerade att gå ner i vikt och leda hälsosammare och lyckligare liv. ‘

Peter Andre tillade: ‘Det var en ära att bli inbjuden att presentera Slimming World Awards. Jag träffade så många otroliga människor som hade förlorat fantastiska mängder och omvandlade sig inifrån och ut.’
gå ner i vikt hemma Cornwall Slimming World-konsulter firar rekordår med Aussiesångaren Peter Andre