gå ner i vikt fort Connacht Link Up Med All Core Sports Gym

gå ner 10 kilo Connacht Link Up Med All Core Sports Gym

Beläget på Sarsfield Road, Ballinasloe, kommer detta högt utrustade och moderna gym användas för att tillgodose Connachts Sub Academy-spelare, under 16 år under 19 år.

Innehavare av All Core Sports Gym, Michael Horan, som inte har erfarenhet av styrka och konditionering, är stolta över att fortsätta sin förening med Connacht Rugby och är glad över att ‘erbjuda de utmärkta faciliteterna i Ballinasloe, östra Galway.’

Denna möjlighet kommer att tillgodose både amatör och professionella idrottare. Jacob Walshe, en medlem av Ballinasloe RFC, är en sådan idrottare, som under de senaste månaderna har tjänat sin första hatt med irländska ungdomar.

De närliggande rugbyklubbarna Portumna och Loughrea kommer också att dra nytta av denna utmärkta anläggning.

Antoine Mobian, akademisk träningscoach med Connacht Rugby, rekommenderar starkt detta gym för sitt bidrag till lagsporter.

‘Det är perfekt för funktionell rörelsesträning, smidighet och snabbhet och det stora stretchområdet är perfekt för skumrullning’, sa han.

ACS inomhus sprintspår och gym gör det möjligt att utveckla flexibilitet, styrkautveckling och teknik när som helst på året, under alla väderförhållanden under ett tak.

Med tanke på anläggningen, sade Connachts irländska backrower Johnny O ‘Connor:’ Det är ett fantastiskt gym som passar alla typer av träning, oavsett om det är lagsporter, unga idrottare som Connacht Sub Academy, amatörutövare eller människor som bara vill bli i form eller gå ner i vikt.
gå ner i vikt fort Connacht Link Up Med All Core Sports Gym