gå ner ett kilo om dagen Corned nötkött och kål

går inte ner i vikt trots träning Corned nötkött och kål

En rolig semester observeras den 17 mars i Suffolk County, Mass. Grönt bläck användes för att underteckna denna semester i lag, och många irländska människor och deras vänner firar det genom att dricka rikliga mängder öl och whisky.

Jag hänvisar naturligtvis till evakueringsdagen, den viktiga historiska semestern som markerar dagen under revolutionärkriget när de brittiska rödrockarna återvände från Boston. Till vissa irländare säger farväl till en Brit en berättigad anledning till firandet, men inhemska massholes gillar Jag har redan sedan andra halvåret av första klass visat att evakueringsdagen verkligen är en smart ruse för att ge dagen till offentliga arbetstagare som annars skulle ha ringt sjuk med en förskötare. Det är för att inte tillfälligt St. Patrick s dag, som nekades helgdagsstatus, faller också den 17 mars.

Du behöver inte vara irländare för att njuta av den officiella maten i min hemstads ofofficiella helgdag. I själva verket tillbaka i Irland är maträtten främst förberedd för export och turister. Men i staterna har corned beef blivit en äkta del av den amerikanska kulturen, som med många konton går tillbaka till de tider då irländska och judiska människor delade de låga hyrdistrikten i vissa östkuststäder.

Brining av kött i saltvatten är en ålder gammal bevarande metod. Ordet ‘corned’ avser de stora kornen eller ‘corns’ av salt som traditionellt användes. Corned beef och kål, som ofta innehåller potatis, lök och morötter, var en maträtt som du kan göra i slutet av vintern i dagarna före kylning. Idag är det en måltid som är meningsfullt för lokala hamstrar som försöker få ut det mesta av de senaste årens skörd.

Några recept påstår att producera corned beef och kål utan briningsteget. Jag blev instruerad att sätta allt i en långsam spis och vänta. Sådana måltider kan ofta visa sig bra,
gå ner ett kilo om dagen Corned nötkött och kål
men kål och crock potten är ett farligt par. Nio timmar senare luktade mitt kök som att det hade sprutats med senapsgas, och kål som mush var bitter och svavelhaltig, utan att lösa smak eller struktur alls.

Förbereda en måltid av corned kött och kål, ta en pott med vatten med en bit corned kött till koka. Byt vattnet och koka igen. Minska värmen och simma tills köttet är ömt, vilket tar 3 till 5 timmar för de flesta nedskärningar. Sedan, och då tillsätt bara morötter, potatis och lök om du vill. Simma i en halvtimme, och tillsätt sedan kål, skivad eller skuren i kilar. En halvtimme senare är den redo.

Det är en bra idé att förbereda mer kött och potatis än vad du tror att du kommer att äta till lunch och middag den 17 mars för att lämna kvar kött till frukosthack den följande morgonen. Koka kvar potatis i pannan med safflorolja. köttbiff och hackad lök. Slå kvar köttfärs med stekt potatis, på låg värme. Ta din tid och låt det majsbiffen bli skarpt. Samtidigt gör äggröra i en separat panna, som äter på sidan av underkokt. Tossa det alla tillsammans,
gå ner ett kilo om dagen Corned nötkött och kål
krydda det med salt och peppar och servera med kaffe. Det kommer förmodligen att jaga bort din post Evacuation Day blues.