gå ner 5 kg på en månad com Varsity Stats Freedom

snabb viktnedgång com Varsity Stats Freedom

När du väl har valt minst en favorit (eller om du redan hade en favorit), får du ett nytt menyalternativ ‘Mitt Team’. Den här menyn ger dig snabb tillgång till alla dina favoritlag.

Det finns också en ny ‘Mina lagssida’, på menyn ‘Mina lag’, klicka på alternativet ‘Mina lag (favoriter) sida’, det här tar dig till sidan ‘Mina lag’ där du kan få en snabb översikt över dina lag. Om du klickar på något av lagen som listas här kommer du till den lagsidan.

WASHINGTON Med metronomisk regelbundenhet, varje tusen dagar eller så, bör amerikanerna tänka på det längsta kriget i deras nations historia. Engagemang i andra världskriget från Pearl Harbor till V J Day (1,346 dagar).

Amerika gick i krig i Afghanistan, för att den egentligen inte regerade nationen var den fristad från vilken al-Qaida planerade 9/11-attackerna. Det var inte uppdragskryp utan uppdragsvalop som gjorde interventionen till ett krig mot talibanerna som hade tillhandahållit, eller åtminstone inte hindrat, tillflyktsortet. Så var USA på ett uppdrag som motsatte sig en förmodad allierad grann Pakistan, som genom direktör S för sin underrättelsetjänst har stött talibanerna.

Denna fascinerande, om utrymmande historia berättas i Steve Colls nya bok ‘Direktorat S: CIA och Amerikas hemliga krig i Afghanistan och Pakistan.’ Det kan inte finnas många hemligheter om detta ämne som inte finns i Coll s nästan 700 sidor.

Han rapporterar när general Stanley McChrystal åkte till Afghanistan i maj 2002, sade en högre militärofficer i Washington till honom: ‘Bygg inte Bondstells’, med hänvisning till Nato-basen i Bosnien som Rumsfeld såg som en symbol för fredsbevarande uppdragskryp. Officeren varnade McChrystal mot ‘allt som ser permanent ut.’ Vi är inte längre kvar. ‘ När McChrystal tog landets land ‘kände jag mig som att vi var gymnasieskolor som hade vandrat in i en mafiahörd bar.’ ‘Det har varit en lärande erfarenhet. Tjänstemännen lärde sig att de var ett gammalt bevattningssystem.

För ett decennium sedan, sju år efter kriget började i oktober var målet att skapa en stark centralstat. När han frågades om Afghanistan någonsin hade haft ett svar svarade han utan tvekan: ‘Nej’ Vilket är fortfarande sant. militära och civila tjänstemän diskuterade ‘motbrott’ i motsats till ‘mot terrorism’, skillnader som nu verkar mindre än avgörande. Coll säger årligen om militära befälhavare som roterar in och ut ur Afghanistan årligen, ‘kommandörerna som startar en rotation skulle säga’ det här kommer att bli svårt ‘. Sex månader senare säger de’ vi kan vända ett hörn ‘. I slutet av deras rotation skulle de säga, ‘Vi har uppnått oåterkalleliga momentum.’ Då kommer den kommande kommandokoncernen att uttala: ‘Det här kommer att bli svårt.’ ‘Den allvar och valor som amerikanerna har fört till Afghanistan är lika heartbreaking som de är beundransvärda. Intressen som Vladimir Putin tänder Kalla krig 2.0. varit i Sydkorea i 68 år, och få människor är dumma nog att tvivla på användbarheten av denna utplacering eller att tro att den kommer eller bör sluta snart. Kraftar kommer att vara i Afghanistan, utlåning intelligens, logistiskt och till och med dödligt stöd till den nationen s militära och säkerhetsstyrkor för ytterligare 1000, kanske 6000 dagar.

Skräck över åklagarens beslut att inte söka ett fängelsestraff ledde till hans snabba avgång, med domaren som godkände affären också omfattande kritik. Det hände på grund av att ärenden var tillgängliga för offentlig inspektion.

Betydelsen av tillgång till regeringsrekord markeras varje år under Sunshine Week, som börjar söndag. Nu i sitt 13 år, sponsras Sunshine Week av American Society of News Editors och Reportrar Committee för pressfrihet.

Offentliga journaler är centrala för arbetet i denna tidning och alla medier.

Reporter Nolan Clay granskade felony fallet av Marshall County dömaren som nämnts ovan och fann att sju andra gånger under hans sju år på bänken kom han överens om att en sexövergivare inte skulle gå i fängelse. De flesta av dessa fall omfattade våldtäkt, och var resultatet av åtalavtal som härrörde från problem som uppstod efter det att ärendena inlämnades.

Clay skrev också nyligen om hur FBI utredde online dödshots som gjordes av en tidigare Oklahoma High School Student, men tog ingen åtgärd. Presidiet meddelade inte ens skolan förrän efter det att studenten hade examinerat. Clay lärde sig utredningen när en förseglad sökord om skolpost publicerades.

Just förra veckan skrev vår Justin Wingerter om Scott Pruitts flygresor under sin tid som advokat i Oklahoma. Pruitt har kritiserats för att flyga första klass som administratör för miljöskyddsbyrån. Vid granskning av jourlistor, e-post och kostnadsrapporter som erhölls i en öppen registerförfrågan fann Wingerter att Pruitt i sex år som AG flög första klassen bara en handfull gånger.

Tillgång till domstolsrekord tillåtet Oklahoman att rapportera om en rättegång som arkiverats av Yukon Public Schools mot sin livsmedelsleverantör. Distriktet påstod att det var överbilligt med cirka 700 000 dollar över fyra år. i slutändan resulterade en uppgörelse i att distriktet fick ungefär 270 000 dollar.

Öppna registerlagar gör det möjligt att få tillgång till sådana saker som polisens videokameror. Inspelningarna från en dödlig skytte förra året bidrog till att leda advokaten i Oklahoma County District, David Prater, att ladda en polis i Oklahoma City med andra gradersmord.

Ibland kan offentliga organ göra livet svårt för dem som söker rekord, som Bixby-polisen fann i att undersöka den påstådda våldtäkten genom instrumentering av en gymnasiefotbollsspelare. Efter att ha begärt elektronisk kommunikation av fyra skolans tjänstemän, tillhandahölls utredare ‘tiotusentals e-postmeddelanden i ett oindexerat och minimalt sökbart format där varje elektronisk kommunikation var en namngiven fil som måste öppnas individuellt för att bli granskad.’

Sådan taktik är frustrerande och slutar inte fungera. Förvisso kommer reportrar från denna tidning aldrig sluta följa offentliga handlingar för att hålla regeringstjänstemän ansvarsskyldiga. Sunshine Week är en bra påminnelse om behovet av att försiktigt försvara denna linchpin av öppen regering.
gå ner 5 kg på en månad com Varsity Stats Freedom