gå ner 3 kilo på en vecka Contestant Profile

bästa träning för viktminskning Contestant Profile

Florens största tapare strävar efter att vara mer än bara ett program som är utformat för att hjälpa deltagarna att gå ner i vikt, det är meningen att uppmuntra en livsstilsförändring.

Det är precis vad Marcie Lloyd letar efter.

Lloyd är en gift mamma till två: en 12-årig och en 19-årig. Hon fick reda på tävlingen eftersom hon blev ombedd att dela United Way s Facebook-post om det på hennes kontor s sida.

‘Jag visste några personer som hade gjort det förra året som inte gjorde det bra’, sa Lloyd. ‘Jag har också (vet att jag) känner till några som gör det i år. Jag ville verkligen göra det, för jag behöver några andra människor att driva mig. Jag har försökt att gå ner i vikt, men när du är på egen hand är den annorlunda. ‘

Lloyd sa att hon hoppas att hon kommer att kunna dela det hon lär sig med sin familj.

‘Jag’ försöker verkligen uppmuntra min son, säger Lloyd. ‘Han äter bra, och han är mager, men han måste vara mer fysiskt passform. Han sitter bara bakom en dator hela tiden. Han har funktionshinder, han är blind, men han behöver fortfarande gå ut och träna. ‘

Hon har redan fått uppmuntran från tävlandena hon visste innan tävlingen och även från andra hon mötte under kickoff-eventen. Lloyd sade att vänner och familj också har gett henne på Facebook, där hon delar sin resa.

‘Jag har vänner och familj som driver mig,’ sade Lloyd. ‘Så bortsett från andra tävlande, jag har dem som en annan källa till ansvarighet,
gå ner 3 kilo på en vecka Contestant Profile
vilket är bra.’

Trots att hon har försökt att gå ner i vikt innan, sade Lloyd, hon har aldrig försökt en faktisk plan för viktminskning eller program, eftersom de aldrig tycktes ha en väl avrundad strategi.

‘En diet tycktes aldrig som nog för mig,’ sa Lloyd. ‘Jag måste komma till den mer fysiska delen att gå ner i vikt. Största förloraren har näringsdelen och tränar.’

Utsikterna att få sitt namn i samband med tävlingen skakade inte Lloyd bort. Om något var det en annan anledning att hon ville gå med.

‘Nu vet alla att jag försöker gå ner i vikt,’ sa Lloyd. ‘Jag använder det för att verkligen driva mig själv. Det är en bra sak. Det är typiskt att jag måste göra det nu, för alla vet att jag är. ‘

En planerad händelse Lloyd ser redan fram emot att under tävlingen 10 veckor är Kayak Attack, en dag då tävlande kommer att försöka behärska båtar på en lokal vattenkälla. Hon sa att hennes vikt har hindrat henne från att göra vissa saker, och kajakpaddling är en av dem.

‘Jag har varit rädd för att komma in i en, för jag kände att jag var för tung,’ sa Lloyd. ‘Jag vet att andra människor är nervösa eller rädda, men jag ser verkligen fram emot det. Det blir väldigt spännande att bara vara ute med alla och bara fortsätta och göra det.’

Hennes mål för tävlingen är att förlora mellan 30 och 50 pund, men hon förväntar sig att vara en hoppstart på hennes viktminskningsresa. Sammantaget vill hon förlora ca 100 pund.
gå ner 3 kilo på en vecka Contestant Profile