gå ner 3 kilo på en vecka Connys Chungs whys och fall

gå ner i vikt med 5 2 dieten Connys Chungs whys och fall

22 maj 1995By David ZurawikDavid Zurawik, Sun Television Critic

‘CBS Evening News With Dan och Connie Chung’ skulle ha en lokal smak för Baltimore-tittare ikväll. Chung var planerad att co ankare sändningen från WJZ CBS ‘Baltimore-affiliate för att ge stationen ett betygsförhöjning på den sista veckan i maj sveper.

Istället kommer det snarare att förankras ensam i kväll, och det ser ut som om Chung är helt ur jobbet.

CBS News President Eric Ober tillkännagav lördag att, från och med idag, snarare skulle vara förankring ensam. Dessutom sa Ober att Chungs framtid på nätet var osäker. CBS kommer att tillkännage sitt hösttidsschema i dag, och ‘Eye to Eye With Connie Chung’ förväntas inte vara i uppställningen.

I en PR-mening verkade allt så plötsligt och besvärligt. En minut är Chung den mest synliga kvinnan i nätverksnyheterna, som förankrar en nattlig nyhetssändning och tjänar som värd för en nystartad nyhetsagasin. Sedan kommer ett lördagmeddelande att hon verkar vara historia.

Det verkade plötsligt, men det har byggts i flera månader på flera år. Och medan mycket kommer att sägas om kön och betyg i samband med Chungs fall, handlar det inte egentligen om att hon bara är den andra kvinnan att förankra en nattlig nyhetssändning, eller bilden av ‘The CBS Evening News’ från andra till tredje plats sedan hon kom till ankare skrivbordet den 1 juni 1993. Det handlar om trovärdighet.

Gå tillbaka till 7 januari på Ritz Carlton Huntington Hotel i Pasadena.

Ober och Andrew Heyward, verkställande producent av kvällens nyhetsbrev, träffade gruppen beredd att berätta för dem om alla de underbara planerna de hade för CBS News under de närmaste månaderna. Men i stället för att få göra sitt spiel, tillbringade Heyward och Ober en mycket obehaglig timme som svarade på frågor om Chung och intervjun hon just hade gjort med Kathleen Gingrich, moderen till talarens talare.

En frågeställare sammanfattade känslan i rummet: ‘Men det är inte bara Connie som berättar fru Gingrich,’ bara mellan dig och jag ‘, är det? Många saker har hänt henne till exempel, hennes andfådda jagar efter Tonya Harding. I natt var Connie ett skämt på Letterman s Topp 10 lista. Är det nu oundvikligt att hon är skadad av allt detta?

‘Det finns ett potentiellt bildproblem där det uppenbarligen jag är bekymrad över,’ sade Heyward.

Ober gick ett steg längre: ‘Det är en oro en absolut oro.’

Oronet växte bara under de senaste månaderna.

Sanningen är att både CBS och Chung ska skylla på det faktum att hon utnyttjar som en nystartad nyhetssignalintervjuer som gjorde att hon verkar för lätt för den mer allvarliga kvällen nyhetssändningen.

När hon frågades om källan till hennes trovärdighetsproblem sa Ober: ‘Vi orsakade en del av det själv absolut.’

Men medan CBS uppmanade henne att få intervjuer med liknande som Harding och Faye Resnick för att höja klasserna ‘Eye to Eye’, är det Chung själv som så omfamnade tabloidens känslighet och sinnefulla firande av kändis. Aldrig en gång under senare år ifrågasatte hon något av det. Hon var bara för glad att mäta av vad hon och många andra nyhetsagentankare kallar ‘får’ exklusiva intervjuer med en Harding eller en Resnick när de är heta.

Så här är det där nu står för University of Maryland-examen.

CBS News ‘officiellt uttalande är en skarp en gång:’ ‘CBS Evening News’ kommer att återgå till ett enda förankringsformat med Dan snarare som ankorman och hanteringsredaktör direkt omedelbart. CBS News har konversationer med Connie Chung om sin framtid. ‘

Tillförlitliga källor på CBS News översätt det så här: Chung slutade på fredag ​​efter att ha blivit tillsagd att hon drevs till helgförankringsuppgifter. Hennes agent bad CBS att köpa henne under det senaste året på hennes kontrakt. Men chefer av CBS som är i en ond svansspinne, förlorar tiotals miljoner dollar jämfört med förra året på grund av sänkta betyg, säger Chung: ‘Inget spel, ingen lön, vi ses i domstol.’

Det kan leda till ett mycket rörigt slut på Chungs nätverkskarriär.

CBS PR-maskin börjar redan mala upp henne med svagt beröm och missinformation.

Snarare, som länge varit en av rekordkritikerna av Chungs tabloidsträvanden, säger nu hur ledsen han är att se henne gå och hur mycket han hoppas Chung kommer att stanna hos CBS News. Andra i nyhetsavdelningen pekar på betyg som orsaken till hennes demotion.

Men det finns många orsaker till betygsskärmen som inte har något att göra med Chung affiliate-switchar till svaga lokala stationer och en övergripande rating kollapser i alla dagars delar till CBS, vilket drar ner nyheterna.

Att tänka på avgången till Chung kommer att öka magiskt ökat betyg är galet. Allt som kommer att göra är att köpa Ober och hans löjtnantar mer tid från CBS VD och VD Laurence Tisch för att stoppa blödningen innan huvudet rullar.

Chung förlorade sitt jobb till chefer som försökte rädda deras. Men i slutändan beror hon på att hon var villig att sälja sin trovärdighet för kändis.
gå ner 3 kilo på en vecka Connys Chungs whys och fall