vad ska jag äta för att gå ner i vikt delar hemligheten för att förlora 160 pund

mat vid viktminskning delar hemligheten för att förlora 160 pund

(CNN) Teena Henson till livet började med en tidningsannons.

Hon kommer ihåg att önska att de hade en Anytime Fitness i hennes hemstad Gilmer, Texas. Hon ville särskilt gå med i Anytime Fitness eftersom den är öppen 24/7 och är gjord för män och kvinnor på alla nivåer av träning.

Det fanns en annons i det lokala pappret som Anytime Fitness öppnade, sa hon. var som det är det i dina händer. Vad ska du göra med det? att ta sig på rätt spår, registrerade Henson på gymmet medan det fortfarande var under uppbyggnad.

När Teena blev 50 år 2011 vägde hon 332 pund.

Det var mars 2011; Henson var 5 fot 4 och 332 pund. Hon visste att hennes stackars kost och inaktivitet inte var vägen till ett långt, hälsosamt liv. Hon lider av allvarliga hälsoproblem, men hennes föräldrar och tre bröder var alla diabetiker så hon visste de potentiella konsekvenserna.

Henson, 54, är mycket nära med sin familj. Älskade, särskilt hennes mamma, skulle ofta närma sig henne med oro över hennes hälsa och berätta för henne att hon borde gå ner i vikt.

tror att ju äldre jag blev desto mer bekymrad blev min mamma för att hon visste att hon inte skulle vara där för att ta hand om mig, säger Henson. var min nr 1-supporter på min plan att träna och gå ner i vikt. Tidigare skulle Henson lägga sig på dieter för att göra alla lyckliga, men de skulle inte vara länge.

I juni 2012 hade hon förlorat 100 pund.

Det fanns en oändlig uppsättning regler, från att äta ingenting annat än grapefrukter till ingenting annat än kolhydrater, tills hon insåg att det bara var för henne.

jag är ett fyrbordsord för misslyckande, sa hon.

Vad hon letade efter var en livsstilsbyte. Och inte för att hennes vänner och familj ville ha det för henne, men för att hon ville ha det för sig själv.

Med när som helst fitness timmar hade Henson inga problem att hitta tid att träna. Hon går till gymmet varje dag efter jobbet var som helst från 30 minuter till en timme. Hon skapade även en mantra:

har en önskan att träna. Jag håller fast besluten att träna. Jag skapade en disciplin för att träna, och jag väljer att träna. hon kämpade med att de flesta förändrade hennes matvanor.

Henson namngavs månaden från när som helst Fitness för att inte sakna en enda dag i gymmet i oktober 2013.

Hon började genom att skära ut läsk och släppte 18 pund under den första månaden.

Hennes mamma, känd som Mama Henson till många av Henson-vänner, jublade henne dagligen och var upphetsad att se hennes dotter börja anta en hälsosammare livsstil.

dagen skulle hon fråga mig, mycket du förlorar idag? Jag skulle skratta och säga, jag kan förlora varje dag. Men hon skulle berätta för mig att jag försökte och att allt som händer, sa Henson.

Efter att ha skurit läsk började Henson göra hälsosammare matval.

Hon fortsatte att äta på snabbmat restauranger eftersom det var bekvämt, byter ut stekt kyckling för grillad, en sida av pommes frites för en salladsalat.

Henson bytte ofta ut stekt kyckling för grillad eller åt en salladsalad istället för pommes frites.

I december 2011 var Henson 64 pund lägre och hälsosammare än någonsin. Tyvärr blev hennes mamma hälsa försämrad. Mama Henson hade lidit flera anfall och minislag som kraftigt försvagade henne.

Henson hälsosammare livsstil skulle hjälpa till att ge den psykiska och fysiska styrkan hon skulle behöva under de sista månaderna som bryr sig om sin mamma.

Två månader innan hennes mamma dog, kommer Henson ihåg att gå in i huset efter träning. Hon hade förlorat 100 pund vid denna tidpunkt. Hennes mamma tittade upp på henne och sa, ganska. båda började bara gråta, sade Henson. don har en aning om varför hon sa det det var ett minnesvärt ögonblick. Henson gick bort i augusti 2012.

När Henson förlorar synen på varför hon tränar eller hoppar över sötsaker, tänker hon på hennes mammas leende och hur mycket hon ville att hennes dotter ska vara lycklig.

visste att hon var stolt över mig för att förlora vikten, sade Henson. vet att hon kände att jag skulle bli okej nu när jag hade tappat bort tyngden. Det senaste året har Henson gjort ännu fler förändringar i hennes kost. Hon har börjat äta produkter som quinoa, helvete bröd och färska grönsaker.

var en tid då du inte kunde få fått broccoli någonstans nära mig. Men nu rostar hon det och innehåller det i sina måltider för veckan. Hon lagar mat i helgerna, frysa måltider i enskilda behållare under veckan så hon vet exakt hur många kalorier hon äter. Hon syftar till att äta 1200 kalorier om dagen.

På mindre än tre år har Henson förlorat 166 pounds, eller 50% av hennes kroppsvikt. Den 8 mars firade hon treårsjubileet för sitt första steg i Anytime Fitness.

Att förlora vikten har hjälpt henne att hitta en inre styrka. Det låter henne se en glimt av den starka, färdiga kvinnan som hennes mamma alltid såg.
vad ska jag äta för att gå ner i vikt delar hemligheten för att förlora 160 pund