träningsprogram viktminskning Dela tid med andra

gå ner i vikt fort Dela tid med andra

I år löser jag att dela mer av min tid med andra.

Det här är den dag som människor oftast drömmer om några stora planer för det nya året: Lösning för att gå ner i vikt, bli bättre organiserad, ta en drömsemester eller vad som helst. Många en biljettförsäljning som började sitt liv som en träningscykel var tänkt på eller om nyårsafton.

Under åren har jag gjort mycket av mig själv. Ibland kan mina vanliga fiskekamrater bara inte avstå från vad de gör, men mestadels är det mitt eget fel. Jag känner till några personer som vill gå men många gånger tänker jag inte fram till sista minuten, och om jag inte är säker på att fisken biter, tycker jag inte om att ta med nya människor och riskerar att få dem att bli besvikna. Jag måste själv sätta ner några invitationer. Å andra sidan vann jag inte ensam och jag släppte några tips om att skjuta gäss eller hjort som inte resulterade i de inbjudningar jag hoppades för. Jag drog mig själv för att tro att det är precis som sakerna är.

Ändå kan jag vara tanklös om det själv. Sedan jag började göra mer djurlivsfotografering, har jag haft ett fåtal säger att de skulle vilja gå och jag tänker vanligtvis inte på att bjuda in dem tills jag är ute i mitten av ingenstans tänker ‘Det’ så synd att ingen annan är runt för att se detta. ‘

Men på andra gången visade jag på Facebook att jag planerade att gå på isfiske och inte ville vilja gå ensam. Till min förvåning fick jag ett svar från Rod Russell. Om det namnet verkar bekant, han ‘s en av de två personer som har tillbringat det senaste året fotograferar Chimney Rock varje dag och skickar sina bilder på en Facebook-sida, CR365. Jag intervjuade Rod och Sharon Henderson, hans partner i ansträngningen, för en historia och sedan börja följa dem på Facebook.

Jag träffade bara Rod en gång, men vi sammanställde en plan för att gå upp till Box Butte Reservoir på fredag. Det visade sig vara ett bra beslut. Vi fick det bästa vädret i veckan och Huskers förlorade skålspelet I skulle ha sett på annat sätt. Sjön var upptagen för en veckodag och hade 13 fisk på isen, inklusive gädda, bluegills och en trevlig walleye. Vi fångade bara fyra fiskar själva, men jag fick min kraftskruv att springa, min tackling organiserades och tog alla mina isfiskeutrustning för en shakedown kryssning. Jag är redo för resten av säsongen, som jag för det mesta har ignorerat de senaste åren.

Under tiden gick jag ut på torsdag för att fotografera några örnar och slutade med att få hökar, gäss, rådjur, antilop och bighornfår som en bonus. Jag hade försökt att runda upp ett par vänner att gå, men de kunde inte ‘gör det inte. När jag nämnde i en kommentar att jag var borta, fann jag att flera andra personer som jag bara träffat via Facebook skulle ha varit glada att gå.

Så lärde lärdom. När någon säger att han eller hon vill gå med på en av mina resor, löser jag att de antar att de verkligen menar det, tills de övertygar mig annars. I det här fallet hade Rod och jag en bra tid. Förutom att vara en amatörfotograf är han en rancher, snickare, uppfinnare, ordinerad minister, DJ och gitarrist, och han höjer tilapia (en typ av matfisk) i ett tidigare skolhus som han omvandlas till ett växthus. Han bodde i Idaho i många år och har varit i Afrika. Han hade några bra historier att berätta. Jag skulle inte ha lärt mig något om jag hade gått självfiske.

På vägen tillbaka lånade han min längsta zoomobjektiv så att han kunde ligga på magen i snön och ta ett foto av en spektakulär solnedgång bakom en ensam Sioux County väderkvarn. Jag känner bara ett par människor som är galna nog för att göra något så, och jag är en av dem.

Om det visar sig som andra resolutioner jag har gjort, kanske jag inte är helt framgångsrik vid tiden 2018 rullar runt. Jag hoppas att jag är fel på det. Delad tid är väl spenderad. Du kan alltid lära dig något från människor du möter och kanske passera med något du vet. Det är aldrig för sent att träffa en ny vän, och jag har lärt mig genom årtionden av att göra det här journalistikmaterialet som alla har en berättelse att berätta.
träningsprogram viktminskning Dela tid med andra