träningsprogram gå ner i vikt Den ‘pappa bod’ och vikten av faderskap kvantifieras

hur går jag ner i vikt Den ‘pappa bod’ och vikten av faderskap kvantifieras

Vi vet detta eftersom regeringens centrum för sjukdomsbekämpning och förebyggande åtgärder tar del av vår nationella ölmagasin. Varje år slår National Health and Nutrition Examination Survey omkring 5.000 män och kvinnor till medicinska släpvagnar för att vara poked, prodded, measured and vägs. Kritiskt för pappa bod vetenskap mäter sjukvårdspersonal sagittal bukdiametern genom att ämnet ligga platt på ett bord så att de kan mäta hur hög naveln sitter ovanför bordytan för att få en objektiv, vetenskaplig bedömning av tarmarna.

Några i nyhetsmedierna har kallat fenomenet ‘pappa bod’ en dubbel standard: Ingen pratar med godkännande om ‘mamma bod’, trots att samma data visar ungefär lika stora föräldraskapsvinster i vikt,
träningsprogram gå ner i vikt Den 'pappa bod' och vikten av faderskap kvantifieras
midja och mage storlek för män och kvinnor Föräldrar av båda könen anpassar sina förväntningar på samma sätt: Mammor i vår åldersgrupp var 8 pund tyngre än icke-mammor, men, precis som papporna, justerade de sina genomsnittliga önskade viktmål (med 4 pund). Men båda Moms och icke-mammor är mycket mer troliga än pappor och icke-pappor att rapportera att de försökte gå ner i vikt under det gångna året, och i genomsnitt rapporterar kvinnor att de skulle vilja förlora ungefär dubbelt så mycket som män.
träningsprogram gå ner i vikt Den 'pappa bod' och vikten av faderskap kvantifieras