träning gå ner i vikt De åtta livsmedel som hjälper dig att gå ner i vikt

går inte ner i vikt trots träning De åtta livsmedel som hjälper dig att gå ner i vikt

Cous cous är till exempel en utmärkt bantningsmat eftersom det sväller i magen, vilket innebär att vi fyller upp snabbare och tenderar att inte äta så mycket. Och nyligen gjorda studier från Kanada föreslår att en nyckelkemikalie i chili kan öka din kropps förmåga att brinna fett och minska din aptit. Och du kan bli förvånad att lära dig att vissa lågkaloridrycker verkligen kan hjälpa dig att gå ner i vikt säkert. och mjukt vatten är ett bra alternativ för andra drycker eftersom de innehåller minst 200 färre kalorier än vissa fruktjuicer. Här rinner vi upp de livsmedel och drycker du borde äta för att hjälpa dig. SlimChillies: Nya studier från Kanada föreslår att en nyckelkemikalie innehöll i chili kan öka din kropps förmåga att brinna fett och minska din aptit i fyndet. Matvaror som är höga i fiber passerar genom magen snabbare än vissa andra livsmedel. Nutritionists rekommenderar att äta 18 gram fiber per dag. Juicing rotgrönsaker som morötter är ett perfekt sätt att lagra på fiber och hålla smal på samma gång. Detta beror på att rotgrönsaker innehåller höga vattennivåer som hjälper dig att fylla upp dig för att hålla hungern i våg. Dessutom har många rotgrönsaker som morötter lägre kalorier i jämförelse med andra livsmedel som pasta.Cous cous: Cous cous är en utmärkt kolhydratkälla. Som en låg fetthalt och låg kalorikorn omvandlas den till glukos långsammare än förfinad kolhydratessuch som vitt bröd, uppmuntrande energi snarare än slöhet. Det sväller också i magen, vilket innebär att vi fyller upp snabbare och tenderar att inte äta så mycket. I stället för att tillsätta smör som är fetning, försök att tillsätta citronsaft en bra källa till vitamin C. Citronsaft innehåller också quercetin, vilket gör en antioxidant vår kropps försvar mot fria radikaler. Dessa är mycket reaktiva molekyler som kan leda till för tidig åldrande och sjukdom. Pulser: En diet rik på pulser som njurbönor är hög i fiber. Forskning från Minnesota University visar att män och kvinnor som åt åtminstone 21 gram fiber per dag fick 8 pund mindre än människor som åt samma antal kalorier men 40 procent mindre fiber. Även om ätpulser vann ‘nödvändigtvis gör att du sänker pund, bidrar det till att upprätthålla regelbunden tarmrörelse eftersom texturen av fibern hjälper det att flytta genom matsmältningssystemet snabbare än vissa andra livsmedel. En högfibrer diet hjälper också till att upprätthålla en hälsosam tarm. Det beror på att lösliga fibrer skapar ‘vänliga bakterier’ som behövs för att bekämpa dåliga bakterier, vilket innebär att din kropp är mindre utsatt för skadliga toxiner som kan orsaka cancer. Lågmjölk: Många mejeriprodukter är inte lika feta som människor tror och är allmänt tillgängliga i fettfattiga versioner. Även om undersökningar visar att många tror att helmjölk är 50 procent tjock, innehåller det bara fyra procent fett. Ett 200 ml glas helmjölk innehåller faktiskt mycket mindre fett än ett paket chips eller en chokladkaka. Om du har en strikt kalorikontrollerad diet, välj en fettfattig version. Halvskummjölk innehåller till exempel 1,7 procent fett. Skummjölk innehåller 0,1 procent fett. Den goda nyheten är låg fetthalt mejeriprodukter förlorar inte något av deras kalciuminnehåll. Alla undersökningar visar också att kalciummjölkprodukterna verkligen kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Två studier av professor Michael Zemel från University of Tennessee i Amerika, som publicerades förra året, visar att en låg kalciumdiet ökar nedläggningen av fett i kroppen. Det anses att det beror på att kalcium gör att kroppen värmer upp något, vilket gör att det lättare brinner fett. Kärnor: Forskning visar nu att människor som äter frukost lever längre, har friskare hjärtan, är mindre benägna att stressa och depression och kanske mest överraskande för alla är smalare. ‘Det har nu visat sig att människor som inte äter frukost kommer att vara hungriga mitt på morgonen och kommer att kompensera genom att äta mycket feta smaker som chips eller choklad’, säger en talesman från British Nutrition Foundation. ‘Detta betyder i sin tur att de är mer benägna att gå på vikt.’ Spannmål som All Bran Plus, Healthwise Sultana Bran, Special K och Weetabix är höga i fiber och / eller har lågt GI (höja blodsockernivån relativt långsamt ). Det glykemiska indexet är en rangordning av hur snabbt matar höjer sockernivån, desto lägre är GI, desto lägre är uppgången. Mat med lågt GI kan hjälpa till att krama mitt på morgonen, genom att hjälpa dig att känna sig full längre. Och den goda nyheten är även sockerbelagd spannmål har inte fler kalorier för skål än andra berikade spannmål, och för att de är mycket välsmakande gör de det mer troligt att du kommer att hålla fast vid en kaloridiet. Gröna bladgrönsaker: Att äta gott om spenat, kål och broccoli kan visa sig ganska fyllning . Detta beror på sin stora massa bestående av gott om löv och stjälkar. Förutom att innehålla folsyra som är väsentlig för nervfunktionen och för att förhindra hjärtsjukdomar innehåller gröna bladgrönsaker spårämnen eller mineraler som behövs för grundläggande kroppsfunktioner, såsom celltillväxt. Broccoli innehåller till exempel cirka en sjunde av de kalorier som finns i pasta.Låda kalorier dricker Du kan bli förvånad över att lära dig att vissa lågkaloridrycker är faktiskt bra för dig och kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Dietkoks och kolsyrade vatten är en bra ersättning för färdiggjord fruktsaft eftersom de innehåller minst 200 färre kalorier. Detta är tack vare Aspartam ett protein sötnoser som består av aminosyror byggstenarna för protein finns naturligt i kött och vissa grönsaker. Dess intensiva sötma innebär att endast små mängder Aspartam behövs för att göra låga kalorier drycker som gör att kalorierna är låga. Mest såg News-videor EDL Tommy Robinson verkar vara vid gäng Piloter spänner spännande bizarre oidentifierade luftfenomen PETA-demonstranter invaderar Crufts-ton efter bästa i showen vinna Förvirrad korsrashund stjäl showen på Crufts Monster-spindelspotted, undviker stigande översvämning i norra Queensland Shocking moment-helikopter kraschar in i New York East River Anglia Ruskin alumna stämde universitetet för brist på kvalitet Kansas High School-spelare skottar motståndare i korgstativet Ryssland testade nya Klinok hypersonisk missil tillkännaget av Putin Trump säger att NBC Chuck Todd sovande son av en brorsprinsessan går bort från Dubai för att flyga sin kontrollerande pappa. Högskolans basketspelare skjuter motståndare i korgstanchion ‘Flickor måste räddas från att gå igenom detta helvete’: Ring. SAS ‘kidnappar’ Meghan Markle och eldar levande rundor till. Kommer friheten att falla 8,5 ton kinesisk rymdstation krasch. ‘Det är sa terrierattack!’ Crufts säkerhet skrämmer som. Graduate, 29, sues universitet för 60,000 över henne. ‘Vad f är det där?’ Shocking moment Navy pilot. Putin visar världen hur han kunde börja världskriget med. Harry Potter och det thailändska massagestallets mysterium: Brasilianerna tar sig till sadeln NAKED i naken cykeltur till. Frantic mayday-samtal avslöjar hur helikopter chartered. Skolkörare förälder REFUSER att flytta sin Mercedes på. Kvinna, 20, som rivit ut hennes ögon när det är högt på meth har. Sätt upp dina fötter! Buskraschoffer som hade sin fot. EXCLUSIVE: ‘Övning hjälper mig att behålla min sanity!’ Lara. Dagsvårdsägare, 32, får 21 års fängelse för att dö. EXCLUSIVE: OJ Simpson LAUGHS om hans barn är. Skådespelare efterfrågar på set observatörer att övervaka sex scener sköt. Mamma av två, 31, stämmer efter att ha förlorat nästan alla hennes lemmar.
träning gå ner i vikt De åtta livsmedel som hjälper dig att gå ner i vikt