snabb diet De kommer att få dig att gå ner i vikt

viktminskning snabbt De kommer att få dig att gå ner i vikt

Enligt forskare leder konsumerar 3/4 kopp (130 gram) en dag med bönor, ärter, kikärter eller linser till en viktminskning på 0,34 kg eller 340 gram över tiden

En källa till protein för de fattiga och rika lika, bara en servering av pulser dagligen kan också bidra till blygsam viktminskning, avslöjar en studie. Enligt forskare leder konsumerar 3/4 kopp (130 gram) en dag med bönor, ärtor, kikärter eller linser till en viktminskning på 0,
snabb diet De kommer att få dig att gå ner i vikt
34 kg eller 340 gram på över sex veckor.

Trots sina kända hälsoeffekter äter inte många människor pulser på en viss dag och de flesta äter inte hela serveringen. Mikaels sjukhus i Toronto.

Pulser har ett lågt glykemiskt index, vilket betyder att de är matar som bryts ner långsamt och kan användas för att minska eller förskjuta animaliskt protein samt ‘dåliga’ fetter såsom transfett i en maträtt eller en måltid. Studien analyserade 940 deltagare som förlorade i genomsnitt 0,34 kg över sex veckor med tillsatsen av en enda pulspulver till deras kost, utan att göra en särskild ansträngning för att minska andra livsmedel.

Den nya studien passar bra med ett tidigare arbete som föreslog att pulser ökade känslan av fullhet med 31 procent vilket faktiskt kan leda till mindre matintag.

Läs också: 5 bakpulverhackar du kommer tacka oss för idag

‘, Även om tyngdförlusten var liten, våra resultat tyder på att helt enkelt inklusive pulser i din kost kan hjälpa dig att gå ner i vikt och ännu viktigare, kan hindra dig från att få tillbaka det efter att du förlorat det, säger de Souza.

Titta på just nu Maharashtra: Farmers ‘protest krävande lånavskrivning intensifieras,
snabb diet De kommer att få dig att gå ner i vikt
mars når Thane.