ofrivillig viktminskning De fyra största viktminskningstipsen

hur jag gick ner i vikt De fyra största viktminskningstipsen

Många människor kämpar med att gå ner i vikt antingen under en kort tid på våren eller sommaren eller hela livet. Det finns många saker du kan göra för att göra skillnaden mellan att vara överviktig eller inte. Baserat på hur din livsstil är, finns det två stora saker som du måste ta hand om, kost och motion.

Diet är vad du äter. Vi vet alla att vi inte ska äta mat som är dåligt för oss men hur är det med flip-sidan. Vad sägs om att äta mer mat som är bättre för oss. Idag till lunch kunde jag ha gått ut för snabbmat eller jag kunde stannat i och ätit soppan och frukten som jag tog med mig. Jag åt soppen. Idag är i allmänhet det sätt jag äter som äter genom design. Jag planerar på morgonen vad jag ska äta och packa det sedan med mig så att jag äter det och inte något som är bekvämare vid den tiden. I morgon kan jag gå ut till lunch istället men jag vet att jag på två veckor har ätit allt utom tre måltider eller så genom att förbereda dem själv och inte genom att ha en restaurang förbereda dem för mig. Jag äter vad jag borde och om jag äter någon beredd mat som jag vet att det är ett dåligt beslut jämfört med alla de bra besluten jag fattar.

Vatten är också en stor del av min kost. Jag dricker vatten hela dagen så att min kropp lätt kan smälta min mat och även så att jag inte är hungrig och letar efter lite skräpmat.

Övning är den andra delen av en bra hälsoplan och ligger till grund för mig, hur man bäst kan gå ner i vikt. Jag cyklar till jobbet hela sommaren så jag kan få två bra träningspassar på en dag men på helgen tar jag det lugnt så att jag under nästa vecka inte blir för öm för att fortsätta träna schemat. Att utöva en om dagen är ett bra sätt att få bättre hälsa och om du kan hålla en hög hjärtfrekvens på minst 30 minuter om dagen kommer det att brinna mer kalorier ständigt under dagen varje dag. Nu när vintern kommer kommer jag att balansera mitt hjärta på en inomhus elliptisk tränare med några vikter för att få lite mer muskler. Viktigheten av viktträning kan inte understrykas. Om du har mer muskel behöver din kropp lite hårdare för att hålla sig själv, det kommer att bränna mer kalorier.

Slutligen tror jag att att gå ner i vikt har mycket att göra med en stor, upphetsad attityd. Jag har alltid funnit att när jag är i min bästa form har jag en bra attityd om min träning och min äta. Träning är en bris och jag jobbar mot mina övningsmål konsekvent. Min äta är riktigt bra och jag är stolt över de saker som jag sätter i min mun och äntligen är mina utsikter bra eftersom jag känner mig utmärkt om hur jag ser ut och känner.
ofrivillig viktminskning De fyra största viktminskningstipsen