ner i vikt De värsta sakerna att säga till någon som försöker gå ner i vikt

ner i vikt blogg De värsta sakerna att säga till någon som försöker gå ner i vikt

När diet ‘råd’ hjälper inte

Vad är det värsta någonting någonsin sa till dig när du försökte gå ner i vikt? Det är den fråga vi ställde till Hälsons Facebook-publik och pojke, blev vi övertygade!

Forskning stöder dessa svar upp. En jättestor 66% av kvinnor i åldern 25 55 som har dietat eller försöker gå ner i vikt säger de som är närmast till dem, makar och vänner undergräver deras försök att bli smala och friska, bekräftar en nyvård av Medi Weightloss Clinics i Tampa, Fla. Här, de värsta saker som någon kan säga till dig på din viktminskning resa vad ditt bästa svar bör vara att stanna på kursen.

‘Här, försök dessa brownies jag bakade dem bara för dig.’

Skuld inducerande? Säker. Men typiskt. Halvparten av alla dieters rapporterar att andra människor pressade dem att äta mat som inte var på deras kost, och en hel del 56 procent föll under det trycket, oftast för att de inte ville skada brownie bakarens känslor. ‘Wow,
ner i vikt De värsta sakerna att säga till någon som försöker gå ner i vikt
det är så sött! Jag äter inte det just nu, men jag är säker på att Sally i redovisning skulle älska dem! ‘

‘Kom igen, en annan hjälp av potatismos som vunnit’ har inte skadat. ‘

Familjemedlemmar kan vara problem när du försöker gå ner i vikt, särskilt för att du brukar dela mat med dem. Hottinger föreslår att man förhandlar med dem för att hålla utmatningsföda ur huset och frestelsen från middagsbordet. Ett informellt kontrakt kan vara din säkerhetskopia när det undergrävde vad jag köpte Ring Dings! ‘ för intensiv.

Bästa svaret: ‘Tack, men nej tack vi diskuterade detta och jag behöver inte ha dessa livsmedel runt mig.’

Alla våra produkter och tjänster är utvalda av våra redaktörer. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection och MyRecipes Network. Materialet på denna webbplats är avsett att vara av allmän information och är inte avsedd att utgöra medicinsk rådgivning, sannolik diagnos eller rekommenderade behandlingar. Läs användarvillkoren och sekretesspolicyen (dina California-rättigheter) för mer information. Annonsalternativ
ner i vikt De värsta sakerna att säga till någon som försöker gå ner i vikt