kost och träning viktminskning De har lärt sig sina lektioner från det senaste valet

gå ner fem kilo De har lärt sig sina lektioner från det senaste valet

‘Omöjligt att se framtiden är’, säger Yoda, men det hindrar oss inte att Jedi försöker. Det blir allt tydligare, trots att Nigel Farage försöker att skymma allt, att det inte blir en folkomröstning och att vi kommer att lämna EU på lite mer än ett års tid.

Farage säger att hans möte med Michel Barnier, EU-förhandlaren, övertygade honom att Storbritannien kommer att erbjudas en dålig affär. Han tror att parlamentet kommer att avvisa det och att det skulle kunna hålla en andra folkomröstning som han inte vill ha men som han tycker att Leave skulle vinna med en större marginal.

Det är dock bara att fastställa hur händelserna är, för att klargöra hur osannolikt det är. Även om den allmänna opinionen var avgörande mot Brexit, och även om Jeremy Corbyn stödde en ny folkomröstning, är det svårt att se hur det skulle kunna finnas en majoritet i kammaren för det. Den handfulla pro-EU-konservativa skulle uppvägas av arbetsmarknadsministrar i avgångsvalkretsar.

Naturligtvis är det hänsynslöst att spekulera om vad som kan hända efter Brexit, men utnyttja el var hänsynslös, så låt oss spekulera. Att lämna EU kommer att förändra allt i politiken. Först kan vi sluta prata om att stoppa Brexit. För det andra kan båda huvudpartierna läka sina divisioner över Europa, även om det kan fungera bättre för Tories än för Labour. Och för det tredje måste de liberala demokraterna göra om sig själva.

Det är en paradox att den lilla kommer att förändras i praktiken den 30 mars nästa år, eftersom vi kommer att gå in i en stabil övergångsperiod. Vi kommer fortfarande att vara på EU: s inre marknad,
kost och träning viktminskning De har lärt sig sina lektioner från det senaste valet
vilket möjliggör fri rörlighet för EU-personer. Den stora skenan till ekonomin kommer när det slutar en date, och väsentligt frågan om det kommer att vara rörligt, det är föremål för nästa runda Brexit-samtal.

Men politiken ändras över natten mellan 29 och 30 mars 2019. Återstående kommer att dela mellan Rejoiners och Accepters. De oförenliga kommer att kämpa på, men det blir färre av dem. Accepterna och Leaversna kommer att kunna lägga det förflutna bakom dem, och tillsammans bildar de överväldigande majoriteten av det konservativa partiet.

Statsministern behöver inte vara så försiktig för att balansera återstående och borttagna i hennes ministeriella kampanjer. Likväl öppnar det vägen för en tidigare återstående att stå för ledarskapet när Theresa May går. Före Brexit är det omöjligt för Amber Rudd eller Ruth Davidson att bli Tory-ledare. Leaver-majoriteten bland partimedlemmar skulle inte ha dem. När vi väl lämnat EU blir deras tidigare positioner mindre viktiga.

Arbetet kan också förena. Det var betydelsen av Clive Lewis återkomst till den främre bänken i veckan. Han avgick från skuggskåpet i februari för att rösta mot artikel 50, början på tvåårsbroxitprocessen. Nu är han en skugg finansminister, utanför Skuggskåpet men inuti tältet igen.

Det kommer att vara svårare för Labour än för Tories att förena, eftersom Labour har ett större kontingent av oförenliga. När Brexit har hänt, behöver Corbyn inte triangulera mellan dem och sin egen anti-EU-historia längre. Men det kommer att finnas många medlemmar i Arbetspartiet som vill slåss om valet från 2022 på ett löfte om att återvända till EU eller åtminstone att hålla en folkomröstning om frågan.

Då finns det liberala demokraterna. Deras otvetydiga motstånd mot Brexit har knappast rallied det brittiska folket till deras banner, men utan det är det ännu svårare att se vad partiets punkt är. Corbyn kanske vill subsidiera mellanklasselever och järnvägsresenärer, men hans socialistiska rykte betyder att Vince Cable inte kan tävla i de sociala rättvisa radikala insatserna. Efter Brexit kommer överklagandet av centrism sannolikt att förbli begränsat ett tag.

Det föreslår att posten Brexit politik fortsätter att domineras av Tory Labour-kampen. Det finns en fara för Labour Party för att slå tillbaka det senaste valet. Konservativen vet att de måste göra saker annorlunda. Och efter Brexit har de chansen att förena, förnya och välja en ny ledare från ett stort antal kandidater.

Det finns goda skäl att tro att posten Brexit landskapet är mer gynnsamt för de konservativa än för arbetet. Men då, som Yoda sa också: ‘Svårt att se. Alltid i rörelse är framtiden.’

Klicka på ikonen Adblock / Adblock Plus, som är till höger om adressfältet.

På Adblock klicka ‘Don’ t springa på sidor på den här domänen ‘.

Om du är privat webbläsning i Firefox kan ‘Spårningsskydd’ orsaka att meddelandet om obegränsning visas. Det kan tillfälligt avaktiveras genom att klicka på ikonen ‘skärm’ i adressfältet.
kost och träning viktminskning De har lärt sig sina lektioner från det senaste valet