kalorier isbergssallad Demokratiska ledarskapsrådet

ner i vikt snabbt Demokratiska ledarskapsrådet

Som det är mycket välkänt nu vann Hillary Clinton presidentvalet där det inte räknas, i den populära omröstningen, medan hon förlorade den vart den gör det, i omröstningen om val. Mycket har skrivits om valsystemet och varför Vi har det. Men en stor orsak till dess existens är den samma som har rivit landet sedan dess grundande: institutionens slaveri och dess underlag: Läran om vit överlägsenhet. Som jag skrev i min senaste kolumn körde Donald Trump först och främst på den rasism som har varit kärnan i republikansk doktrin, eftersom Nixon förklarade den ‘sydliga strategin’ och den främlingsfientlighet som har varit i dess DNA sedan den skapades på 1850-talet.

Och så, medan Clinton kunde ha gått på anfallet mot Trump och visat att han satt upp ett Potemkin Village från hela framsidan, pratade allt, och inget bakom det när det gällde någon form av ett genomförandeprogram, var hon hamsträngd av tidigare DLC-samarbete om de politik som har lett till det land där nationen befinner sig. Detta kommer att kräva ett omvandlingshopp så stort och grundläggande, med tanke på djupet av degenerering av denna parti efter många årtionden av att vara lite mer än en medbrottsling gentemot republikanerna, att vägen kommer att vara fylld av hinder, inklusive en utarmad tro på basen, vilket är helt förståeligt.

‘Både Clinton och Obama-förvaltningarna gick ofta med marknadsavregleringen som lanserades under Reagan och båda Bush-presidenterna. Ibland utrotade de dem till och med: den finansiella och kommersiella avreglering som genomfördes under Clinton är ett exempel. var misstanken att demokraterna var för nära Wall Street och oförmågan hos den demokratiska medieliten att lära sig lektionerna från Sanders-omröstningen.
kalorier isbergssallad Demokratiska ledarskapsrådet