kalorier gå ner i vikt Deering JV boys ‘basketlag förlorade till Fall Mountain

snabb viktminskning lchf Deering JV boys ‘basketlag förlorade till Fall Mountain

JV resultsThe Merrimack Valley JV Girls ‘basketlag besegrade St. Thomas, 55 14, för att förbättra till 8 2. Sara Osborne ledde MV med 14 poäng, medan Shatara Stetson lade till 12. Kaitlin Hill gjorde nio poäng och Morgan Burr föll in med åtta i en allsidigt balanserad ansträngning för MV. Hopkinton JV-flickornas basketlag (7 3) slog Kearsarge, 52 37. Hawksna fick enastående prestationer från Abby Houston, som gjorde 12 poäng för att följa med sex styrelser, sex assistanser och tre kvarter , medan Caroline Flood nettade 12 poäng och spelade in fyra kort och fyra stjälkar. Både Kasey Smith (fyra brädor, fyra assists, två stjäl) och Lily Scammon (tre brädor, tre stjäl, tre biträdande) tog åtta poäng och spelade bra försvar. Abby Symonds (fem poäng), Lyndon Flanagan (tre poäng), Krista Amoth (två poäng) och Aimee Echelberger (två poäng) avrundade Hawks offense. Hopkinton JV boys ‘basketlag (7 3) slog Kearsarge, 45 38. Top scorerna inkluderade Nate Cilley, Kaitlyn McGowan och Steve Holmes. Karra Hebert och Dan Greene spelade också bra för Pride.The Bow Unified basketlag slog Inter Lakes, 53 30. Det var en total lag seger, med varje Bow spelare som bidrar. Devaney och Zach Jukoski spelade enastående försvar och gjorde sitt offensiva varumärke. Farkas far gick i hjärtstopp sent i förra veckan och han begravdes tidigt igår morgon. Shaun Lover (21 poäng), Patrick Glynn (nio poäng) och Miles Rheinhardt (åtta poäng) ledde brottet. Cooper Larrabee, Matthew Lamy, Nicholas McGovern föll i sex punkter för Bows fjärde gång i rad. HockeyhockeyHenniker Huskies Squirt 1 Gap Mountain Drilling laget slog Hanover, 5 2. Levi Jones spelade bra mellan rören tidigt och lade sedan till en mål och en hjälp skating ut senare i spelet. Elias Niemela hade sitt första mål för säsongen medan Owen Jones hade ett mål och Ben Mordarski hade två mål och en hjälp. Aidan King och Quinn Mose spelade bra på försvaret. Rundlett Middle School Girls ‘B-basketlag (10 3) vann sitt semifinalspel över West Run Brook, 40 28. Ky Buchholz ledde alla målare med 14 poäng, medan Shayla Weeden (åtta poäng), Courtney Gage (sex) och Edith Amegnra ( fyra) bidrog också till scoring.The Hopkinton Middle School-tjejer ‘basketlag föll till Merrimack Valley, 42 22. Amelia Thomas var höjdpunkten för hökarna med 10 poäng. Fiona Bean lade fyra poäng och sju returer och Sophie Potter p ulled i 10 returer. Chichester var en ledare av Jack Lehoullier (15 poäng, 10 returer), Sean Menard (14 poäng) , åtta returer) och Angelo Besho (åtta poäng, sex stjäl). Jarred Sylvester ledde Concord Christian-ansträngningen med 20 poäng, medan Jacob Taylor lade till 13 poäng. Hopkinton Middle School-pojkarna lagade en jämn kamp mot Merrimack Valley, 38 34. Kevin Newton Delgado ledde Hopkinton med 11 poäng, Caleb Yianakopolos hade 10 och Colby Quiet lade åtta. Ben Bickford gjorde ett bra jobb defensivt och Luke Reidy spelade hårt av bänken. Proctor Academy resultsThe Proctor Academy flickorna ‘varsity basketlag besegrade New Hampton, 56 43. Proctor boys’ varsity basketlag föll till St. Andrew s 77 61 Proctor-pojkarna ‘varsity hockey team föll till Brewster Academy, 4 2.The Proctor Girls’ varsity hockey laget toppade Vermont Academy, 4 0.St. Pauls skolresultatS St. Pauls skolan varsity girls ‘hockey team blanked St Markus s, 3 0. Finley Frechette gjorde två mål och Bridget Carey tog upp ett tredje mål för att cementera vinsten. Carey, Izzy Stoddard och Miriam Eickhoff spelade in assisterar. Kerri St. Denis stoppade 13 skott för att tjäna shutout. St. Pauls skolpojkar ‘alpinteam placerade fem skidåkare i de 11 bästa platserna och tjänade första plats på nio skolor vid Lakes Region Slalom Championship. Eric Greenstein binds för första plats, följt av scorer Oliver Van Everen (åttonde) Nick Richardson (nionde), Evan Wickenden (10: e) och James L ee (11: e). St. Pauls skolflickors alpagrupp tjänade en andra plats i sju lag på Lakes Region Slalom Championship. Tjejerna placerade fem skidåkare i de 11 bästa platserna, med Harley Hayes som ledde vägen med en andra platsfinish. Annika Anderrson (femte), Emilie Craig (åttonde), Isabel Chobor (10: e) och Noelle DesLauriers (11: e) runda ut målarna.
kalorier gå ner i vikt Deering JV boys 'basketlag förlorade till Fall Mountain