kalorier för att gå ner i vikt Deena Nicole Cortese visar bort viktminskning i en bikini

snabb viktminskning tips Deena Nicole Cortese visar bort viktminskning i en bikini

Deena Nicole Cortese och Mike ‘Situationen’ Sorrentino slog stranden i Seaside Heights medan man spelade ‘Jersey Shore’. Rumskamraterna för verkligheten tvärs ut för att fånga några strålar och till och med hälsa på några fans. Jersey Shore-stjärnan har försökt gå ner i vikt med hjälp av Fresh Diet, och det verkar fungera!

Stjärnan slog stranden med Situationen,
kalorier för att gå ner i vikt Deena Nicole Cortese visar bort viktminskning i en bikini
som är mer ab smaklig än någonsin idag. Paret solade på sand och hälsade till och med några fans medan du slappna av på stranden. De började just filma säsong 6 av deras reality show, så även om kamerorna var troligen nära bakom, åtminstone fick de lite R på den soliga dagen.

Saknade var Snooki,
kalorier för att gå ner i vikt Deena Nicole Cortese visar bort viktminskning i en bikini
som har flyttat ut från shorehuset den här säsongen sedan hon var gravid och förmodligen borde vara runt att dricka och shenanigans är kända för att gå ner på den robusta dynan. I stället bor den förväntade verkställighetsstjärnan nära och kommer att gå med på festligheterna när det finns ett nyktert ögonblick att göra det.