hur går man ner i vikt utan att träna De förlorade vikt och du kan

ner i vikt blogg De förlorade vikt och du kan

(CNN) Kommer 2015 att vara det år du äntligen tar hand om din hälsa? Förra året profilerade CNN dussintals människor som gjorde dramatiska förändringar i sina liv och förlorade en betydande vikt genom hälsosamma metoder.

Med början av ett nytt år bad vi dem att dela lite råd till dem som bara började:

de rätta målen. Under en årtionde vägrade Foster 327 pounds och åt aldrig en grönsak. Han och hans fru, Jess, hade varit överviktiga i flera år. konversationen fokuserade paret på att bli frisk för sina fyra döttrar. De förlorade 280 pund mellan dem och delar nu vad de lärde sig om fitness och nutrition på deras blogg, Happiness is a Long Run.

Syftet med att gå ner i vikt bör dock vara ditt mål.

fokus blir nummer och för att uppnå numret, de flesta använder sig av metoder som inte håller långsiktigt, sade Foster. Målet att bli en bättre, friskare och mer informerad dig. Gör små förändringar som du kan implementera för livet och låt resultaten ta form.

Vid 5 fot 6 inches vägde Jen Corn mer än 300 pounds. Hennes mamma och moster erbjöd sig att betala för viktminskning, men Corn var fast besluten att inte förlita sig på någon annan. Hon gick med i Weight Watchers, och sedan 2011 har hon tappat mer än 150 pounds och anmält sig till att gå sin första halvmaraton i år.

Erfarenheten hjälpte Corn att inse vad som verkligen betyder något. Tider, folk tar ofta hänsyn till att det viktigaste i deras besittning är sitt eget liv, sade Corn. Hon chronicles hennes viktminskning resa på hennes blogg, Road Trip.

arbeta hårt för pengar, inte inser att utan en hälsosam livsstil, kanske allt hårt arbete och pengar kanske inte är nödvändigt. Jag insåg att mitt liv var i fara och det var bara en person som kunde få mig ut ur den farliga zonen mig. Oavsett vem jag skyllde på min situation och oavsett hur jag försökte rationalisera det tog jag mig in i den röra och jag var den enda som kunde ta mig ut.

Ändrade år av matvanor tar enorm ansträngning, säger Cady Stanton,
hur går man ner i vikt utan att träna De förlorade vikt och du kan
som har förlorat mer än 100 pounds sedan 2005 genom att gå bort från socker och träna regelbundet. Nu, istället för att äta glass för att klara av sin stress, lägger hon undan tid att meditera. Hon har inte bara gått ner i vikt, men känner sig i fred med sin kropp.

tar du ät bort, vad ska du fylla det utrymmet? Det här är den tid du behöver sova bra, så spendera tid med att älska människor och bli inte medel eller hård mot dig själv, sa hon. allt annat omkring dig så snällt, så mildt, så uppmuntrande som möjligt.

Brian Flemming var en morbid obese alkoholist, som väger mer än 600 pounds. Han har förlorat nästan 400 pund under de senaste två åren genom att skära alkohol, snabbmat, socker och rött kött från hans kost och gradvis övar. Han är nu en ivrig löpare och har nyligen avslutat sin första halvmaraton.

mig, den största nyckeln till min framgång var att starta små (går på plats fem minuter varje morgon) och gradvis lägger till det. Konsistens var en stor del av det, sade Flemming. Han skapade en webbplats, Team 383,
hur går man ner i vikt utan att träna De förlorade vikt och du kan
för att människor ska dela sina egna berättelser och kampar i en dömningsfri miljö.