hur går man ner i vikt på en vecka De gyllene reglerna för stor viktminskning

hur går man snabbt ner i vikt De gyllene reglerna för stor viktminskning

1. Din ämnesomsättning är huvudkontrollanten av din viktminskning än mer än kost eller motion. Metabolismfel (som högt blodsocker, förstoppning, uppblåsthet, trög lever, hormonavvikelser och trög skjoldbrusk) kommer att begränsa eller stoppa din viktminskning, oavsett hur mycket dieting eller motion du gör. Att adressera dina metabolismproblem öppnar dörren till bättre och lättare viktminskning.

2. För mycket dieting eller för mycket motion dödar din ämnesomsättning och du kommer inte gå ner i vikt. Din kost måste balanseras med din övning för att hålla din ämnesomsättning stark. En av de värsta sakerna du kan göra är att äta.

3. Endast kost och du kommer att kraftigt sakta ner eller sluta gå ner i vikt efter ungefär tre veckor. Dieting resulterar normalt i mycket starka begär. Bara diet och du kommer att hamna med en saggy kropp.

5. Att äta små och ofta är en av de bästa metoderna för viktminskning

6. Det enda sättet att återbalansera en toppor tung kropp är att fixa din ämnesomsättning. Det enda sättet att flytta envis fett, särskilt från magen, höfterna och låren, är att fixa din ämnesomsättning.

7. Övning är det enda sättet att utveckla en riktigt stark ämnesomsättning.

8. Du måste vara andfådd när du gör din konditionsträning för att verkligen gå ner i vikt.

9. Toning övning är viktigare än kardio för viktminskning resultat.

10. System 10 viktminskning kombinerar metabolismskorrigering, precisionsmat, realistisk träning och massor av motivation för att ge dig den bästa och enklaste viktminskningen som är möjlig.
hur går man ner i vikt på en vecka De gyllene reglerna för stor viktminskning