går inte ner i vikt trots träning De snabbaste sätten att gå ner i vikt

gå ner i vikt med styrketräning De snabbaste sätten att gå ner i vikt

Även om du är en måttligt aktiv vuxen, kommer du förmodligen att gå ner i vikt vid något tillfälle i livet. Medan du vill ha de extra punden borta direkt, tar det lite engagemang för att få det bästa resultatet. Måltiden bör innehålla:

Minst 500 kalorier

Mager protein, helkorn och frukt

Friska fetter från nötter, yoghurt och ägg

Drick kaffe eller te

Koffeinen i kaffe och te är en utmärkt antioxidant och upp till 400 mg per dag anses vara säker och hälsosam. Koffein erbjuder dig också följande fördelar:

Diuretiska egenskaper för att kasta vattenvikt

Snabbare ämnesomsättning

Tillgänglig och billig

Undvik söta drycker

Även om det är viktigt att du dricker tillräckligt och håller dig hydratiserad, kommer du inte att känna dig lika mätt med flytande kalorier som du vill med matkalorier, speciellt om vätskan sötas. För att undvika denna fälla, övervaka dina drycker och undvik:

Soda och juice

Söt kaffe och te

Alkoholhaltiga drycker

Att dricka en av varje kan lägga till 800 extra kalorier vid slutet av dagen. Dessutom sänker alkohol din fetma metabolism, vilket gör det svårare att gå ner i vikt.

Få en god natt sova

Det moderna livet har inkräktat på mänskliga sovvanor till den punkt där många människor är kroniskt sömnberövade, vilket bidrar till viktökning. För att undvika detta bör du göra följande:
går inte ner i vikt trots träning De snabbaste sätten att gå ner i vikt