gå ner i vikt snabbt piller DelGarbino s flytt till heavyweight lönar sig

gå ner 5 kg på en månad DelGarbino s flytt till heavyweight lönar sig

Girards Jack DelGarbino, vänster, vänder mot Alex Alliance Alliance Saturday.

AUSTINTOWN Jack DelGarbino svär att han bara märker en liten skillnad, men det verkar som om hans motståndare känner förändringen betydligt mer.

Girard junior brottas i 220 pund viktklassen förra året och slutade fjärde i staten. Det bundet skolans rekord för den högsta placeringen vid statsturneringen, men fjärde var målet.

Så denna offseason, bortsett från brottning på många nationella turneringar, spenderade DelGarbino lite tid i viktrummet mycket tid.

Den 6 foten 2 DelGarbino bryter nu i 285 pund viktklassen, och medan han fortfarande är ca 15 pund under den maximala vikten ser han säkert kraftigt ut på 270 pund.

känner sig ungefär samma, sade DelGarbino om han märker skillnaden i styrka. kanske lite (mer kraftfull). resten av 285 pund viktklassen vid den här veckan Eastern Ohio Wrestling League Tournament kände säkert skillnaden.

DelGarbino, staten nr 1 rangordnade 285 pund brottare i Division II, placerad först bland ett formidabelt tungvikt fält på lördag som skryter åtta wrestlers rankas i staten. Han fastnade första tre motståndarna och slog Alex Leasure (rankad 10: e i Division II) av Alliance, 3 0, i mästerskapskampen för att förbli obesvarad och tjäna sin andra på varandra följande EOWL-titel.

av podiet vid state turneringen, sade DelGarbino av sina förväntningar i år. Ganska mycket gör detsamma (för att komma dit), fortsätt bara arbeta hårt och bli bättre på mina positioner. CHAMPS: Canfield hävdar den totala laget trofén för det andra raka året och för tredje gången under de senaste fyra säsongerna. Kardinalerna crowned två mästare (återvändande statsmästare David Crawford och junior David Reinhart) och hade 11 övergripande brottare i topp 8.

Titeln kommer bara tre dagar efter att Canfield fick en plats i kvartfinalen i OHSAA Dual Team State Tournament. Kardinalerna blev det första Mahoning Valley laget för att tjäna en resa till St. John Arena i Columbus, där de sista åtta lagen i varje division kolliderar för att bestämma lagsmästaren.

vi går in i någonting, vi går inte in (förväntar oss) att förlora,
gå ner i vikt snabbt piller DelGarbino s flytt till heavyweight lönar sig
första året sade Canfield tränare Steve Pitts om deras EOWL-förväntningar. vara ärlig, jag var inte säker på vad jag skulle förvänta mig efter (vinnande regionslagets titel) onsdag och hur spännande det var och alla gick igenom den processen. Men våra barn svarade bra. De gör alltid. Jag borde inte vara orolig. Våra barn gillar att tävla, och om du har det, har du det bra. Kardinalerna slutade med 231.5 lagpoäng och slog Fitch 211. Beaver Local var tredje med 178.5.

FALCONS IMPRESS IN FINALS: Fitch crowned tre mästare och hade en stark visning i finalen trots att de förlorade två av sina bättre brottare till skada.

Gus Sutton (126 pund) och Michael Ferree (160) slog båda sina motståndare med 15 poäng i sina mästerskapsmatcher till var och en tjänar ett tekniskt fall. Breylon Douglas (195) slog toppen seeded Landon Talbert of Crestview, 4 2, i sin titel bout.

Sutton, en junior som kommer från en sjätte plats på stats turneringen 2017 och en sjätte plats på en av landets svåraste offseason turneringar i Fargo, North Dakota, gav bara tre poäng i turneringen.

DIVISION WINNERS: EOWL är uppdelad i fyra divisioner och utmärkelsestitlar till varje divisionskampion. Canfield var vinnaren i Division I, med Alliance som tog Division II (175 lagpoäng). Pymatuning Valley vann Division II för andra raka året (106 poäng), och Crestview vann Division IV med 105 poäng.

EOWL HOF: Nio tidigare brottare introducerades i EOWL Hall of Fame på lördag. De inleddes var följande: Johnny Matacic (Jackson Milton), Brian Demidovich (Liberty), Robby Reed (Canfield), Steve Wall (Howland), Vinnie Pizzuto (Jackson Milton), Matt Walker (Alliansen), Joe Murray (Fitch) och Jan McPeek (Columbiana).
gå ner i vikt snabbt piller DelGarbino s flytt till heavyweight lönar sig