gå ner i vikt matschema De mirakulösa påståenden från zondieten

gå ner i vikt fort De mirakulösa påståenden från zondieten

Återställ din genetiska kod Hur kan en diet inte vara kontroversiell när den säger att den kan ‘förebygga sjukdomar’? Men för att vara rättvis ger Dr Sears ytterligare detaljer om sitt tvetydiga uttalande någonstans mellan bestsellerens omslag. Vi upptäcker att Zone diet kan hjälpa till att:

förhindra typ II-diabetes, eftersom Zone diet är inget mer än permanent och noggrann insulinkontroll genom mat vi äter

förebygga eller bota ‘psykiska sjukdomar’ som depression och alkoholism

återställa energi i tillstånd som CMS, PMS eller till och med hiv-infektioner

förebygga cancerutveckling och göra antikroppar bekämpa tumörer med större framgång.

Jag vill verkligen tro Zone kan vara det magiska receptet som kan hjälpa mig att leva ett längre och hälsosammare liv, utan för mycket ansträngning. Men jag förväntade mig några vetenskapliga bevis för alla dessa löften. Och vad hittade jag istället? Några historier om människor som framgångsrikt löst sina problem genom att följa Zone diet och deras eviga tacksamhet till dietguru Barry Sears! Jag är ledsen, men jag köper inte det.

Naturligtvis finns det några bra aspekter av zonens kost. Det främjar hälsosam matvanor och ger lite sunt rådgivning. Någonstans, på publiceringsvägen (närmare bestämt med ‘Omega RX Zone Miracle of High Dose Fish Oil’) ber Dr. Sears att vi inte gör någon radikal förändring i vårt dietprogram utan att ha råd med en utbildad läkare.

Men jag tror att det fortfarande finns många saker som måste bevisas i zonen. Om det verkligen fungerar som det lovar, bör mänskligheten gå utöver sådana problem som sjukdom.
gå ner i vikt matschema De mirakulösa påståenden från zondieten