gå ner ett kilo i veckan Demoner kan inte övervinna långsam start i förlusten

hur ska man gå ner i vikt Demoner kan inte övervinna långsam start i förlusten

HOBBS Efter en 15 års frånvaro gjorde Santa Fe High boys ‘basketlag en retur till Hobbs Holiday Tournament på torsdag eftermiddag. Samtidigt som de förlorade 58 44 till Hirschi, Texas, var det inte i Tasker Arena som Dons huvudtränare Zack Cole hoppades på , han var nöjd med vad han kom ut ur laget i andra halvleken.

‘Vi kunde bara inte sträcka ihop varandra i följdstopp under fjärde kvartalet,’ sa Cole. ‘Vi skulle stoppa och göra poäng, men då skulle vi ge upp en korg. Vi hade svårt att stränga ihop några på varandra följande stopp där i fjärde kvartalet. Men jag var mycket stolt över vår ansträngning från våra pojkar under andra halvåret. ‘

Demonerna var långsamma för att få sitt brott. Santa Fe High trailed 9 0 innan Diego Salinas gjorde Demons första poäng av spelet på en layup med 2:56 kvar i öppnings kvartalet. När de första åtta minuter var över, slog Santa Fe High 14 7.

Hirschi (8 4) pressade sin ledning till 33 19 i andra kvartalet som Huskies outscored Demons 19 12.

Santa Fe High (5 7) hade sitt bästa i tredje kvartalet. Vid ett tillfälle i tredje trampade demonerna med 18 poäng innan de stängde kvartalet på en 8 0-runda, vilket minskade underskottet till 43 33. De sjönk endast fyra fältmål i kvartalet, men de var alla tre pekare.

‘Vi ringde en timeout och utmanade barnen att vinna de sista två minuterna av det kvartalet,’ sa Cole. ‘Vi gjorde det. Vi gick på en 8 0-running. Vårt mål var att vara inom enstaka siffror i slutet av den tredje, men 10 är ganska nära vårt mål.’

Det var så nära som Santa Fe hög skulle få, men.

Hirschis offensiv plockade sig upp i fjärde och skymde demonerna 15 11. Senare Victor Salcido försökte hålla Santa Fe High close och scorade sju av hans lags 11 poäng i fjärde. Salcido ledde också Demonerna i poäng och slog i 13 poäng, varav 10 kom i andra halvleken.

‘Han hade en grov första halvlek och han slutade fortfarande med 13,’ sa Cole. ‘Han var frustrerad. Han är en av våra bättre scorers. Han fick ett bra utseende i första halvleken som vi ville att han skulle få och de gick inte att falla. Så jag var verkligen stolt över honom för att inte låta den hålla honom nere. Han kom verkligen in och hävdade sig i andra halvleken. ‘

Rashad Green ledde Hirschi med 22 poäng medan Javen Banks huggades i 12 för huskierna. Fredag ​​som det tar på Rio Rancho Cleveland, som förlorade mot Albuquerque Eldorado 80 71 i ett annat första omgångsspel.

‘Det handlar om att göra slutspelet, säger Cole.’ Vi spelar ett lag [fredag] som är en 6A-motståndare och de är ett tillräckligt bra lag för att utmana för ett distriktsmästerskap. Det är saker som urvalskommittén tar hänsyn till när de sårar för playoffs. ‘

Lady Chieftains var stingy med poäng, eftersom de inte gav en enda punkt i första kvartalet på väg till en ledande ledning.

Det blev inte mycket bättre efter det, då Shiprock (7 7) växte sin ledning till 21 2 på hälften och 37 3 på väg in i sista kvartalet. Taos (4 5) fann slutligen sitt brott i fjärde kvartalet och gjorde poäng 13 poäng, men det var för lite, för sent.

Shiprocks Alisha Wilson ledde alla scorers med 10 poäng, Mikayla Charley lade nio till Lady Chieftains medan Evette Lansing och Mylie McKinley vardera gjorde åtta poäng. Taos ‘Aaliyah Quintana ledde Lady Tigers med åtta poäng. Quintana hade två treys i fjärde kvartalet samt att sjunka Taos ‘första hink i spelet under andra kvartalet.

ArticlesWebber valdes Santa Fe borgmästare i fyra runda rankade val valSanta Fe visar sig i stadens första rankade val valResultat försenade timmar i stadens första rankade val valIn suit, anklagar den tidigare anställningen filmförbundets tjänsteman för sexuella trakasserierTrujillo s hemstad meddelande faller kort med väljareMayors första jobb borde skickas till staden clerkFour kvinnor kommer att tjäna på stadsrådet; Lindell re valdes för att vara förenad med nykomlingar Romero Wirth, Vigil CopplerEspaola, Pecos utvalda nya borgmästare Nyckeln till Webbers vinst: Noble väljareCouples 4 miljoner dollar donation till Railyard museumsprojektet landar dem namnge rättigheter
gå ner ett kilo i veckan Demoner kan inte övervinna långsam start i förlusten