bra kost för viktminskning Den amerikanska kosten

rasa i vikt Den amerikanska kosten

Den amerikanska kosten har förändrats drastiskt under de senaste decennierna. Detta är inte på något sätt på grund av förändringar i jordbruksproduktionen och livsmedelsmarknadsföring.

Idag lever mer än någonsin amerikaner i ett land av mycket. Från och med 2006 tillbringar den genomsnittliga amerikanen 9,6 procent av sin inkomst på mat. På 1960-talet var utgifterna 17,5 procent. Allt detta billiga mat och målinriktade livsmedelsmarknadsföring har hjälpt inleda fetmaepidemin.

Om du ville gå ner i vikt på 1990-talet, berättade marknadsföring du låg fetthalt var din vän. Så kolhydrater började ersätta dem och företag började producera produkter med låg fetthalt. Men för att få dem att smaka bra, bytte socker in och dessa produkter flög av hyllorna.

Tyvärr blev inte bara människor överviktiga, de blev ännu mer ohälsosamma.

Och så började kapitlet där kolhydrater och socker blev fiender. De senaste två decennierna såg bommen av den låga carbdieten och en ökning av sockerfria livsmedel. Trots dessa trender har konsumtionen av majssirap med hög fruktos haft en större konsumtionsökning sedan 1970-talet än någon annan mat.
bra kost för viktminskning Den amerikanska kosten