viktminskning lchf Det enklaste sättet att förlora 5 pund på 30 dagar

banta med ägg Det enklaste sättet att förlora 5 pund på 30 dagar

Med Spring Break runt hörnet kanske du vill släppa ett par pund eller storlekar innan nästa månad s bröllop, affärsmöte eller sommarlov. Om du vill komma ner till ‘slåss i vikt’ men vill inte att radikalt förändra ditt liv för att göra det, här är den minsta motståndets väg:

1. Sluta äta mejeri. Om du begränsar ditt matintag till saker utan mejeri, kommer det verkligen att minska dina alternativ. Det säger inte att mejeriet är naturligt ohälsosamt, helt enkelt att om du vill släppa 5 pund på 30 dagar, skär ut det är vägen att gå.

2. Sluta dricka sodavatten. Leaded, blyfri (diet), vad som helst, bara klippa dem ut. Ny forskning säger att dricka diet sodavatten kan vara lika ohälsosam som vanlig sodavatten och om du vill förlora 5 och spara $ 1 + / dag i processen, låt dem gå.

3. Låt alkoholen vara ensam. Om du inte kan klippa ut det helt, begränsar alkoholintaget till 1 glas rött vin avsevärt minskat antal kalorier du konsumerar. De 12 ölens binge är särskilt skadliga för midjan. En liten självkontroll här går långt.

4. Drick ett stort glas vatten före varje måltid. Oavsett om du äter tre kvadratiska måltider om dagen eller följer minisalplanen, drar du en flaska innan en tallrik gör det möjligt att mätta vattnet för att sparka in och du kommer att bli dämpad innan du dyker in i några sekunder.

5. Gör det till 30 för 30 utmaning. Träna varje dag de närmaste 30 dagarna. Tjugo minuter eller mer räknas, men det måste vara verklig träning, inte aktiv livsstilsaktivitet som trädgårdsarbete och städning av huset (även om dessa också är utmärkta att delta). En anteckning här: att utöva mer ger dig inte en licens att äta mer. Du måste äta samma mängd som du konsumerar före träning för att få den här att fungera för dig.

6. Byt ut alla söta matar med hel frukt. Till exempel, i stället för en munk, kanelrull eller muffin (ja, de flesta muffins har massor av socker), har en banan, persika eller päron. I stället för en Twinkie eller kakor till lunch, njut av ett saftigt äpple. Snarare än en bit tårta eller paj efter middagen, njut av en skål med osläckta bär.

7. BONUS Tips: När du är redo att förlora en stor mängd vikt relativt snabbt och på ett säkert sätt, skära ut allt som behandlas. Gör ett åtagande (för en vecka, två veckor, 30 dagar) för att bara äta det som är i sin mest naturliga form lutar kött, fisk, kyckling, frukt, grönsaker, nötter och frön. Det är ganska mycket det. Du får bonuspoäng om du faktiskt jagar eller samlar din mat i naturen.

Vem vet, du kanske bara vill göra en vana ur några av dessa tips och smälta av mer än du förhandlade om. Valet är alltid ditt.

Ansvarsfriskrivning: Vänligen observera det faktum att det är ditt ansvar att arbeta direkt med din läkare före, under och efter att ha sökt någon form av fitness eller näring. Som sådan får ingen information lämnas utan föregående godkännande av din läkare. Om du väljer att använda denna information utan föregående samtycke från din läkare, accepterar du att ta fullt ansvar för ditt beslut.
viktminskning lchf Det enklaste sättet att förlora 5 pund på 30 dagar