viktminskning Det är dags att trimma upp

kost för viktminskning Det är dags att trimma upp

Sharon Rodhe från LPJ Lean Machine-teamet i 2017 Tribune Chronicle / Mercy Health Fitness Challenge spårar sin form i en spegel samtidigt som man lyfter vikter på Q Club Health and Aquatic Center i Howland.

WARREN Thanksgiving kalkon. Julskinka. Hannukah brisket. Kwanzaa Creole. Nyttårsfläsk och surkål. Pekinganka. Kebab. Kofta. Dumplings. Socker kakor. Pumpa paj. Apple Nut Cake. Fudge. Pudding.

Sök feasting relief med den 17: e årliga Tribune Chronicle / Mercy Health Fitness Challenge. Dessutom får du korsa några nya årsbeslut från din lista äta bättre, träna mer, gå ner i vikt och göra något bra för andra.

årlig Fitness Challenge är ett bra sätt för människor i våra samhällen att börja det nya året med fokus på eget välbefinnande, säger dr. James Kravec, chefskliniker för Mercy Health Youngstown.

vanor är grunden för god hälsa och livskvalitet. Vi vet att kost och vikt är faktorer i några av de vanligaste hälsoförhållandena, inklusive diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol, högt triglycerider och sömnapné, säger Kravec.

Efter deras segra i fjol, Jim Parry, kapten Nu U C Us, sade, tror vi alla känner oss lite bättre. Två av våra killar är diabetiker på laget. Hälsovinsterna när det gäller diabetes har varit enormt. av dem trodde det var nog att få honom av medicinen helt.

Ted Snyder, chef för Tribune Chronicle, sa att vi i år arbetar med Mercy Health för att presentera den 17: e årliga Fitness Challenge. Lagstöd och kamratskap, tillsammans med det konkurrensutsatta elementet, tjänar ofta som motivation för spelarna att börja äta hälsosamt och träna regelbundet.

Fördelarna med en sådan livsstilsförändring fortsätter långt efter att Fitness Challenge har avslutats. Och de lokala välgörenhetsorganisationer som lagen spelar för får mycket behövliga donationer, sa Snyder. verkligen är en vinst för alla inblandade. hur utmaningen fungerar: I åtta veckor kommer fem personer från hela samhället att kasta tonnaget. Lagen som släpper de högsta procentsatserna av sina startviktar får de största delarna av prispengarna för de lokala välgörenheter som de väljer. Förra året förlorade de 125 spelarna på de 25 Fitness Challenge-lagen från kring Trumbull County 2,232 pund överbagage och födde kuponger av områdeserviceorganisationer med $ 8.205.

Nu U C Us som kasta 16,9 procent av sitt lag som startade sin vikt fick $ 1 155 för att donera till sin utvalda välgörenhet, Cornerstone of Hope, en sorgsupportgrupp för föräldrar som har förlorat barn.

Lag av fem har till den 12 januari för att anmäla sig till 2018 Fitness Challenge. Den första veckan väger i kilo vågorna 18 januari och tävlingen slutar 15 mars.

Varje vecka kommer Tribune Chronicle att publicera teamplaceringar, strålkastare på serviceorganisationerna och hälso- och fitnesstips från professionella på Mercy Health Youngstown.

Hälsa är stolt över att fortsätta att stödja Tribune Chronicle årliga Fitness Challenge, Kathy Cook, president för Mercy Health St. Joseph Warren Hospital, sade.

Trumbull County ledande vårdgivare, vårt uppdrag är att förbättra vårdstatusen i våra samhällen. Initiativ som Fitness Challenge har potential att göra just det. Vi ser fram emot att bidra till resan av dem som deltar i utmaningen genom att ge tips, verktyg och inspiration som hjälper dem att driva en hälsosammare livsstil och uppnå meningsfulla hälsomål. av spelarna som planerar att ge det en annan gå i år är Rudy Pekarovic Jr, som kapade förra året andra plats laget, Troende Heavyweights.

svor jag skulle inte vara tillbaka. Berömda sista raden, sade Pekarovic. hade bara ett hjärtslag installerat och får två mer den 8, sade Pekarovic. kan vänta med att komma igång (på Fitness Challenge) så att jag kan få Dr (Barry) Effron, en fantastisk kardioligist vid Universitetssjukhus utanför min rygg. Åren har lagarna hållit tävlingsljuset hjärtat och skickar till och med goda gåvor till varandra med munkar, pizza och bakverk.

bästa tipset är att förhindra Mocha House från att sabotera dina lagmedlemmar, Mike Rossi från topp 10-laget Fyra och hälften Full grown Men sa.

Ändå gör teamansvarighet och konkurrens det lättare och roligare att komma tillbaka på rätt spår, sa han.

borde gå med för att tävla och, åtminstone, må bättre om sig själva, sa Rossi. Fyra och hälften fullvuxna män kommer inte att returnera i år, men juryn förblir ute. bekanta ansikten och bellies kommer att återvända, inklusive tredje plats finishare Jared Gang.
viktminskning Det är dags att trimma upp