träningsprogram gå ner i vikt Det är dags för en upplösningsrevolution

träna gå ner i vikt Det är dags för en upplösningsrevolution

Om du är som de flesta, är ditt nyårs upplösningar utspridda över golvet som julgrannålarna som fortsätter att dyka upp på din matta fram till påsken.

Vi är väl över Quitters ‘Day, det datum då de flesta sannolikt kommer att överge sina nyårs resolutioner. Det var den 12 januari, väl över en vecka sedan.

Förtvivlan, du är långt ifrån ensam. Forskning visar att 80 procent av de som gör det nya årets resolutioner kommer att ha övergivit dem i slutet av januari.

Jag stämmer inte ens med att göra dem längre. Jag kommer inte att komma i form, gå ner i vikt eller vinna lotteriet. Jag ska inte bli en astronaut, en miljardär, en filmstjärna eller en dubbel, ingen spion. inte kommer att bli bättre, eller någon yngre, för den delen.

Enligt onlinevalsfirman YouGov äter de mest populära nyårsbesluten för 2018 bättre, utövar mer, spenderar mindre pengar och självomsorg, vilket innebär att du får mer sömn.

Jag bestämde mig för att försöka kombinera de två första och bestämma mig för att äta mer, men min brud nixed den.

Nästa kommer läsa mer böcker, lära sig en ny skicklighet och få ett nytt jobb. Jag är nere med att läsa mer, men vet inte om att lära mig en ny färdighet (kom ihåg vad de säger om gamla hundar och nya tricks). Och när det gäller att få ett nytt jobb, jag är pensionerad, så jag kom precis ut ur min gamla.

Därefter gör nya vänner, får en ny hobby, fokuserar mer på ditt utseende, fokuserar mer på ditt förhållande, skär ner på cigaretter och / eller alkohol, går på fler datum och fokuserar mindre på ditt utseende. Som sagt sa jag att jag var pensionerad, så jag kunde inte fokusera mindre på mitt utseende. få mer sömn. Vilket leder mig att nämna min nya hobby, napping.

Upplösningar är bra saker, beundransvärda mål som vi alla bör sträva efter, men för det mesta sätter vi baren för hög. Således bestämde jag mig för att komma med några resolutioner som vi alla kunde följa.

Nr 1 är leende mer. Det finns inget sådant som för mycket leende. Leende är lätt, det är gratis och det är smittsamt. Det är svårt, om inte omöjligt, att vara arg eller nere i skräp och le samtidigt.

Nästa lyssnar mer. Alltför ofta är tvister helt enkelt ett resultat av för mycket att prata, för lite att lyssna. Jag menar äkta att lyssna, inte det falska lyssna trick så många män försöker dra, vilka funktioner nickar och mumlande ‘Ja, kära’ och ‘Du’ är rätt, kära ‘oavsett vad fruen säger. Du kan bli förvånad vad du kan lära dig när du lyssnar.

Vad sägs om att lösa för att vara kinder? När någon slår av dig i trafiken, lägg dig inte på hornet och förbann dig som en seglare (eller presidenten), bara ta ett djupt andetag och önskar den andra föraren en bra dag.

Samma med när du ringer ett företag och personen i andra änden av linjen är oförskämd eller ohjälpsam. Du vet inte vilka demoner de kämpar i sina liv. Det betyder inte att du är en patsy, men helt enkelt inte att förlora dig. Allt går tillbaka till att behandla den andra personen på samma sätt som du vill bli behandlad. Ge aldrig upp den morala höga marken, låt inte sjunka till sin nivå.

Torka inte de små grejerna, det är en annan bra och oändligt uppnåelig upplösning. Och du vet resten av den frasen. Ja, det är alla små saker. Slösa inte din ansträngning på små, obetydliga strider, utan spara din energi för de större konflikterna som uppstår i varje liv.

Hjälp människor som inte kan hjälpa dig. Ge dina pengar, ge din tid, ge din kärlek och förvänta dig ingenting i gengäld. Du får mer ut av det än du någonsin skulle kunna föreställa dig, jag garanterar det.

Låt inte vara arg. Gå inte runt att vara arg på världen, men leta efter det bästa hos andra, oavsett hur mycket de kan göra dig upprörd. En vän av mig gillar att säga, ‘Den som gör dig arg, styr dig.’ Ge inte den typen av makt över dig.

Slutligen fokusera inte på det negativa, vilket för mig betyder att du inte sitter runt hela dagen och tittar på kabel-tv-nyheterna. Det är tillräckligt för att göra den lyckligaste personen sur.

Åh, och lösa inte att äta betor och bröstspiror, om du inte gillar dem, såklart, vilket jag inte menar att det här är den enda resolutionen jag kan garantera att jag verkligen kommer att behålla.

ArticlesPolice gör arrestera; 12 år gammal säger hot som inte är avsedda att utföras Namn som släpptes i damm som drunknar på FridayUPDATED: EPD säger att hot mot Enid-skolorna ‘inte genomförbar’ UPPDATERAD: Ex borgmästare, VP VP Currier dömd i Enid s största någonsin bedrägeribekämpningWoods County kvinna belastad med brott barnmisshandelMan anklagad för spanking son, torkar smutsig blöja i pojkans ansikteMan laddad med andra graders rapWind Catcher-filer undantag för att döma s rapport mot projekt förhandsgodkännande UPPDATERAD: Två 4,2 jordbävningar inspelade söndag NE av Enid, skada rapporteradeState s största lärare fackföreningen skisserar krav, hotar walkout
träningsprogram gå ner i vikt Det är dags för en upplösningsrevolution