träning gå ner i vikt Det finns ett bättre sätt att gå ner i vikt än att räkna kalorier

träningsprogram viktnedgång Det finns ett bättre sätt att gå ner i vikt än att räkna kalorier

En dag på vattnet i Amelia Island, Florida, blev en gång i livet för en grupp fiskare. Tony Peeples med Southern Style Charters sa att han och en grupp av fyra män befann sig utanför kusten av Fernandina Beach norr om bryggorna när de kom in i foten av en 14 fot vit haj. Peeples sa att han lutade sig över sidan av båten med händerna i vattnet när en man sa, ‘Jag fick en haj.’ kom precis genom att böja över den sidan av båten som släppte en fisk, sa Peeples. Jag stod upp och såg och sa, det är det. Ja det är det. Peeples sa att hajen kom ut från båten och åt hälften av en 50 pund trumma i en bit. >> Läs mer trendiga nyheter Han sa att hajen blev hakad efter att den gick runt baksidan av båten och åt den andra halvan av trumman. kille som hade honom på stången. utseendet på hans ansikte när han såg en stor vit haj, det var precis som awe, sa Peeples. ögonen var alla upplysta. Chris Fischer med OCEARCH berättade för WJAX att vita hajar brukar spendera vintermånaderna utanför Florida och flytta norrut i april eller maj. Hilton, en 12 1/2 fot vit haj märkt av OCEARCH, pinged utanför kusten av Ponte Vedra Beach på torsdagen. Fischer sa att hajarna är bra för havet eftersom de stärker fiskpopulationerna genom att äta svag eller döende fisk. en stor vit haj är en gång i livet (händelse) för de flesta, sa Peebles och tillade att han i sin 30 år som kapten båtkapten aldrig sett en vit haj så stor. typ av en ödmjuk upplevelse när man tittar ner och ser något som är stort tre meter från dig, sa han.

Vita huset på söndagskvällen informerade officiellt om vilka politiska förändringar president Donald Trump skulle stödja i efterdyningarna av en 14 februari massfotografering vid en gymnasium i Florida, eftersom presidenten kommer att återställa idéer som utbildning för vissa lärare och skolpersonal att bära dolda vapen och skaffa mer information om psykisk hälsa i bakgrundskontrollsystemet för pistolköpare, men Mr Trump kommer inte att föreslå mer kontroversiella åtgärder som att höja den lägsta åldern för pistolköp. Tanken att höja vapeninköpsåldern från 18 till 21 år undertecknad i lag av guvernören i Florida på fredagen kommer istället att få en översyn av en särskild blå bandpanel som upprättas av presidenten. Åldersgränsen ökning i Florida har redan träffats med en federal rättegång av National Rifle Association. Andra frågor som ska granskas av den nya Trump-kommissionen innefattar att titta på praxis för skolbyggnader och campusskydd och upphävandet av en Obama-administrationspolitik som kallas skoldisciplin. Den nya panelen skulle inte studera ett bredare tillvägagångssätt för att uthärda det aktuella kontrollsystemet på gun buyers, en idé som kallas bakgrundskontroller, något som presidenten entusiastiskt stödde vid ett möte med lagstiftare för några veckor sedan men sedan backade bort efter ett möte med topp NRA-tjänstemän. Herr Trump-kommission har också till uppgift att titta på våldsamma videospel och pressdekning på massskjutningar. Ironiskt nog, på lördagskvällen, berättade presidenten en kampanj rally utanför Pittsburgh att blå bandpaneler inte är till hjälp. Det var inte tillräckligt för några demokrater. Jag stöder stolt båda räkningarna, de skrapar bara ytan på vad som behövs för att ta itu med vår våldsepidemi, säger senare Richard Blumenthal (D CT). Herr Trump uppmanar också stater att anta riskskyddsbestämmelser, för att ge familjer och polis mer tid för att förhindra individer med psykisk hälsa och andra problem att köpa eller äga en skjutvapen. Husets säte i Keystone-staten, som demokrater ser ut att snurra valet upprörd på tisdagskvällen och levererar ett 2018 motsättning till presidenten och kongressens republikaner i ett distrikt som gick lätt till Mr. Trump 2016. tror inte president Trump skadade Rick Saccone chanser ikväll, men jag är inte säker på att han hjälpte, sade Nathan Gonzales, en expert på kongressvalet, på Twitter. Senatävling i Alabama i december förra året. Saccone, en GOP-stats lagstiftare, driver nacke och nacke med en nybörjare till politik, Democrat Conor Lamb, en före detta federal åklagare, som tjänstgjorde i marinierna. Distriktet i västra Pennsylvania bör vara exakt var Mr. Trump skulle vara den starkaste, som täcker förorterna och landsbygden söder om Pittsburgh. Men hittills har Saccone till och med varit en stor supporter till presidenten inte kunnat sluta affären. killen ska vinna enkelt, säger Trump om huskandidat Rick Saccone. Han vann Alabama med nästan 30. Tim Murphy (R PA), som drabbades av problem i sitt äktenskap och hans kontor; Demokrater skulle ha haft liten chans mot honom, men spelområdet är nu mycket annorlunda. Vid lördagskvällen gav presidenten en del nyheter till publiken, då han avslöjade sitt valmöte för 2020. kan säga Amerika Bra igen, för det gjorde jag redan, sade presidenten. . Husstol.
träning gå ner i vikt Det finns ett bättre sätt att gå ner i vikt än att räkna kalorier