tabletter för att gå ner i vikt Det är extra lätt med Slimming World

viktminskning tabletter Det är extra lätt med Slimming World

Tina, 32 år och en mamma på två, förlorade 2st 1lb på bara 20 veckor tack vare Slimming World. Med tyngdförlusten säger Tina att hon har upplevt en ny leasing av livet och ser nu fram emot att bli en bantningskonsulent.

Tidigare försökte Tina olika metoder att gå ner i vikt själv. Medan hon hade lite framgång ibland kunde hon inte behålla det och kände sig ofta hungrig och begränsad i vad hon kunde äta. ‘Jag är alltid med min vikt,’ säger Tina. ‘Jag kunde aldrig hitta någonting som verkligen fungerade och jag försökte allt. Jag hade mycket låga energinivåer och fann det svårt att få motivationen att leka med mina barn eller till och med göra minsta träning.

‘Om jag hade en speciell dag eller ett bröllop som kom upp, skulle jag börja panik om att passa in i en klänning. Naturligtvis försökte jag alla typer av kraschdiet. Jag skulle förlora ett par pounds här och där men ingenting skulle vara kvar. alltid känd som en kortsiktig fix för mycket mycket hårt arbete. ‘

Efter att ha fött sitt andra barn, Cillian,
tabletter för att gå ner i vikt Det är extra lätt med Slimming World
hade Tina inte förlorat mycket vikt mellan de två graviditeterna. Hon hade fött sitt första barn Evan fem år tidigare. Att ha en upptagen livsstil och vara en mamma sa hon att det var för lätt att ringa för en takeaway eller kasta något convient tillsammans utan att tänka på kalorierna.

Hon visste när hennes andra son föddes att något var tvungen att byta och att hon var tvungen att förlora vikten en gång för alla. Hon behövde inte bara få sitt självförtroende, hon behövde sin energi tillbaka för att kunna ta hand om sina två unga pojkar.

Tina gick med i sin lokala Slimming World-grupp i Ballymote i oktober 2015 och förlorade 4.5lbs i hennes första vecka. Hon fick sin halva stenutmärkelse under den andra veckan.

På mycket kort tid har Tina tappat två klädstorlekar och har säckar av förtroende. Den enkla glädjen att kunna springa runt i trädgården med sin son utan att andas ut är belöning nog. Hon tycker nu om att gå ett par gånger i veckan och har börjat träna för att göra en mini marathon i juni. Hennes framgång har också motiverat henne att träna för att bli en bantningskonsulent, så hon kan hjälpa, stödja och uppmuntra andra att gå ner i vikt.

Tina lanserar Ballyhaunis Slimming World-gruppen den 26 april kl 19:30 i St Patrick’s Parocial Hall, Upper Main Street. Om du vill gå ner i vikt men älska dina marker, pasta och det udda glaset vin,
tabletter för att gå ner i vikt Det är extra lätt med Slimming World
anmäl dig och byt ditt liv med Tina idag.