middag under 500 kcal Det finns alltid bandetormsdiet

hur ska jag gå ner i vikt Det finns alltid bandetormsdiet

I början av 1900-talet började marknadsförare sälja det här programmet till vad som då kallades personer under varumärken som Sanitized limeorm ägg levererade vad de lovade. Du blev av med pounds utan motion, dieting, kirurgi eller farliga droger som arsenikpiller, som en gång var ett populärt sätt för viktminskning, eftersom de påstod sänka aptiten. Med balsamdiet du slukade ägget och bälgmaskan gjorde allt ditt mat medan du bor i matsmältningssystemet. Under tiden producerade bandenmaskar och kasta miljontals ägg i tarmarna och växte upp till 20 meter långa.

Maria Callas, den gudomliga och stora opera stjärnan, blev enligt uppgift svelte 80 pund tack vare bandetormsdiet. Ett pasta företag hävdade hennes diet trick var pasta (vad heck är det?) Och hon stämde dem. Callas berättade för folk att hennes diettrick var sallader och kyckling, men bandsmycken rykten fortsatte. Kunde operaförlorare verkligen ha använt bandetormsdiet? Vi vet aldrig. Och vi kommer inte troligen att se den tekniken på reality-tv eller en infomercial. . . är de worming medications. Men det finns flera andra avlägsnande av stadsmiljöer. Det handlar om att placera mjölk, kakor och en hammare. Jag tror att jag bara citerar resten av den drabbade personen anus för några nätter och låter bandmaskaklubben sig till självklarthet på godis. När detta har uppnåtts, när ormen kommer ut hela vägen att kräva ‘Var min kaka?’ Den som håller fast vid maskvakten är den där natten med en hammare.
middag under 500 kcal Det finns alltid bandetormsdiet