mat för viktnedgång Det nya årets makt

gå ner fem kilo Det nya årets makt

Den obligatoriska slutet av året ramblings inlägg, artiklar, missives, resolutionerna och dekretet att passa, hitta nya arbetslinjer och rensa bort skräpet från föregående år kör mig galen. För det mesta är det självbetjäningens natur, som om posten är nödvändig för att bevisa vem du är som en person. Som om du inte är en rambling är du som människan som resten av oss. Du är konstig, du är borta. Du hatar förmodligen valpar också.

Nåväl, eftersom jag inte vill bli anklagad för valphatt, låt mig dela mina tankar om det nya årets kraft! Ja, det är rätt, alla. Skam!

Det är sant. Allting är möjligt med ett nytt år. Heck, allting är möjligt den 5 oktober, men det finns verkligen något för symboliken. Jag är ‘stor fan av’ ute med den gamla, med den nya. ‘ Jag önskar bara att folk inte skulle vänta på att det ska ske. Du vill ändra och ändra det du vill ändra. Nu. Idag. Inte vid midnatt står du i den frusna kylan undrar varför det är att vi släpper en boll för att fira kalenderändringen, och inte, du vet, vänd sidan på en jätte kalender!

Allvarligt. Hur cool skulle det vara? En jätte kalender på Times Square. Där sidan rysar och sprider sig i flammor som Jennifer Lawrences klänning i The Hunger Games! Då pulserar den stora ‘1’ som representerar 1 januari bara med ljus och fyrverkerier skjuter från den. Och kanoner skjuter ut friterade Twinkies på folkmassan nedan. Och alla i Colorado frågar om potten deras rökning är för stark eller bara helt fantastisk!

All förändring har värde, vilket är roligt från en kille som tror att president Obamas idé om förändring är den mest radikala avvikelsen från frihet, frihet och anständighet som USA någonsin sett. Men då visste jag vad hans förändring var om, och han gjorde inte det för sig själv. Han ville förändra mig. Du kan inte göra det. Du kan bara ändra dig. För gott eller dåligt Om du har en resolution som innebär att du ändrar någon annans eller någon annans förhållande, vill du inte förändras. Du vill vara Gud.

Att vara frisk innehåller goda doser rött kött. Och tårta. Och stekt fläskfilé. Kanske inte varje dag, men förneka dig själv. Jag är inte en läkare, men jag är ganska säker på att en diet utan rött kött, tårta och stekt fläskfilé suger. Låt inte ditt nya år suga.

Slutligen var 2013 det året jag kom till Indianapoliss luftvågor på 93.1FM WIBC. Det är kulminationen på över tre år av hårt arbete och personligt, professionellt och ekonomiskt offer. Jag har älskat varje minut i denna nattutställning. Medan jag inte gör resolutioner ställer jag mål för mig själv under hela året. Att ha min egen fem dag i veckoshow var ett av målen för 2013. Målet uppnåddes.

Men vänta bara tills du ser mina mål för 2014. Bättre än, vänta tills jag uppnår dem. Jag hoppas du uppnår din. Gott nytt år!!
mat för viktnedgång Det nya årets makt
.