kosttillskott viktminskning det finns ingen enkel fix

går inte ner i vikt trots träning det finns ingen enkel fix

Vi bombarderas av hundratals kvinnor på tv som säger att det är snabbt och enkelt. Nu kan du inte bara göra det snabbt, du kan också göra det utan ansträngning. Jag cringe när jag ser dessa annonser.

Dessa annonser ropar på kvinnors rädslor, hopp och osäkerhet. De börjar genom att skapa en falsk band genom att säga att de är precis som oss.

En orsak är att allas kropp är unik och extremt komplex. Vad som kan fungera underverk för en person kanske inte alls fungerar för någon annan, även om beslutsamheten och orsakerna är desamma.

Så många faktorer gör dig vem du är: ekonomi, mediciner, ärftliga problem, livsstil, vanor, ålder, höjd och dussintals andra faktorer.

Håll dig borta från saker som hävdar att du är ‘snabb och enkel’ och kräver ingen ansträngning. Ingenting annat i livet fungerar på det här sättet, men så många tror att detta kan vara sant när det gäller viktminskning och kroppsminskning (tumförlust).

För att ens börja en viktminskningsresa ska du rådfråga din läkare och utesluta hälsofrågor. Då föreslår jag att du får reda på varför du är som du är.

Är du en känslomässig eater? Krypte det över åren? Är det ett familjedrag att vara tyngre? Har något nyligen hänt i ditt liv och det var en snabb och plötslig vinning?

Jag säger inte att dessa saker är ursäkter eller orsaker.

Många gånger kan vikten förklaras, och när du hittar roten till problemet kan du bättre bekämpa det.

Kom ihåg att det tog månader eller år, kanske till och med årtionden att ta på sig denna vikt, så en rimlig uppskattning om att ta bort den skulle vara hälften av den tid det tog att gå vidare.

Något annat ställer dig för misslyckande. Alla vill ha en enkel fix, men jag berättar folk hela tiden om det var lätt, alla skulle vara i den vikt de vill ha.

Livet blir i vägen, men du vet vad, livet är värt det. Jag säger till kvinnor att det är svårt att hitta balansen.

Ja, du kan ägna ditt liv och göra din kropp som fitnessmodeller i tidningar, men för att balansera den tid du behöver, var kommer den tiden från? Ditt jobb, barn eller tid till dig själv?

Du måste leva; De uppoffringar du gör bör balanseras med dina mål.

En annan faktor i viktminskning ingen frågar vanligtvis själva är ‘Vad är du villig att ge upp för den viktminskningen?’

Många kvinnor kastar pengar på en lösning, vare sig det gäller piller, skakningar eller en annan typ av ‘lätt fix’.

Men du måste verkligen ge upp tiden. Tid för matberedning och träning.

Med detta sagt är tiden inte heller fri.

Som kvinnor tar vi sällan tid från våra barn och familjer att göra någonting för oss själva, så vi återvänder tillbaka till snabba lösningar.

Du måste ta tid. Det gör verkligen dig till en bättre person. Övning är den mest underutnyttda stressavlastaren.

Så snälla ta logiska och tankefulla steg i att göra en viktminskning plan.

Du måste göra ändringar för att se ändringar.

Vänligen värdesätter dig själv; du är värd mer än en snabb fix.

Att vara mindre stressad och friskare hjälper dig att bli en bättre partner, mamma och kvinna.

När du väl har fått en rutin kommer du att börja känna dig bättre, inifrån och ut. Att känna sig bättre, starkare och mer självsäker kommer att spilla över i ditt liv.
kosttillskott viktminskning det finns ingen enkel fix