kan inte gå ner i vikt Det nya ansiktet på kosmetisk plastikkirurgi

går ej ner i vikt Det nya ansiktet på kosmetisk plastikkirurgi

När det gäller bröstreducering eller bukhud, vad är det första som kommer att tänka på? Real Housewives Orange County? Pamela Anderson? Dolly Parton?

Möt det nya ansiktet på plastikkirurgi. Det går av namn som Greg och Kyle, två patienter av Dr var överviktiga i åratal. Jag fick mig själv tillbaka till topp fysisk form, men oavsett vad jag gjorde, oavsett hur svårt jag försökte, kunde jag bara inte bli av med de feta insättningarna på mitt bröst, sa Greg, 53, som, för så obekväm som han säger han handlar om att få en bröstreducering, frågar att vi håller hans efternamn privat. gick från 310 pund till 185 genom kost och motion och hade överflödig hud runt mitt bukområde, sa han. Han har ingen ånger om att ha en bukplastik eller bukplastik. inte billigt. Återhämtningen var inte lätt. Men fördelarna överväger kostnaden. minskningar, bukhinnor, liposuktioner, utvidgning av hankön, ögonjobb, näsa jobb, ansiktslyftningar som alla blir mer och mer populära bland den manliga patientpopulationen, säger experter på plastikkirurgiområdet.

nummer fortsätter gå upp varje år, säger Parker. människor lever längre och lever hälsosammare, och de vill se så bra som de känner. Det är lika sant för män som kvinna, säger Parker, som säger att män står för mellan 12 och 15 procent av hans övning.

Det fanns 68.106 estetiska bröstreduceringsoperationer i USA 2015, och för första gången utgjorde män mer än 40 procent av dessa förfaranden, enligt American Society of Plastic Surgeons.

Sammanlagt 27 456 bröstreduceringsoperationer (Gynecomastia) utfördes på män, vilket motsvarade en ökning med 5 procent jämfört med föregående år och en tillväxt på 35 procent sedan 2000 enligt ASPS.

plastikkirurgi blir allt vanligare och accepteras hos män, vi ser att fler av dem genomgår förfaranden för att dra åt och tona problemområden, som brösten, säger ASPS president, dr. David H. Song, i ett uttalande på organisationswebbplatsen. Förfarandet görs ofta hos yngre män som står inför genetiska utmaningar med deras brösts storlek och form, och när det är lämpligt kan kirurgi göra stor skillnad i livet. Det kommer till de gamla så kallade bröstarna,
kan inte gå ner i vikt Det nya ansiktet på kosmetisk plastikkirurgi
det finns mer än bara det slag som kommer från flabben. kan komma från en mängd olika förhållanden, förklarade Dr. Harris Sterman, chef för plastikkirurgi vid Holy Name Medical Center i Teaneck. kan vara bara naturlig fetma. Eller vissa män har faktisk bröstvävnad, antingen på grund av överdrivna kvinnliga hormoner eller på grund av ett alltför stort svar på kvinnliga hormoner. Andra gå ner i vikt, och så måste du bli av med den extra huden. Och då kan andra människor, särskilt kroppsbyggare som tar överdrivna näringsämnen eller steroider, utveckla utvidgningen av bröstvävnaden. av dessa typer sker bröstreduktioner på olika sätt, enligt Sterman. det är mest fettvävnad, vi gör fettsugning. Om det är väldigt fibröst, bröstvävnad, måste vi göra ett snitt och ta bort själva vävnaden. Det är mer invasivt. För de som har gått ner i vikt, blir vi av med den extra hängande huden och gör isola mindre. är inte bara deras kroppar. Män oroa sig för sina ansikten, säger läkare. har verkligen ansiktslyftor. Att få blicken klar är ännu vanligare, säger Sterman. män gör mycket mer fyllmedel i kinderna, speciellt om det har varit viktminskning, eftersom deras hud börjar sakta, säger han.

en ny produkt som kom ut kallad Kybella som vi injicerar i fettet under hakan, i nacken. Det hjälper till att bryta ner och smälta fettet, tillade Sterman för de självmedvetna om deras dubbla hakan. Han noterade att förfarandet inte är för alla, beroende på hur mycket fett de har i det området.

Parker sade att män som söker kosmetiska förfaranden tenderar att komma i två kategorier. är den icke-kirurgiska kategorin. För ansiktet kommer män komma in och säga att de vill se yngre ut. Pannskrynkor, kråka fötter, puffiness runt ögonen. De känner att de ser trötta eller äldre än de vill se. patienter kan behandlas med injektionsvätskor, sade han. är en hel pall av fyllmedel som finns tillgängliga Botox är bara en av flera. Men alla måste behållas. Dessa fyllmedel varar bara tre eller fyra månader. Andra tider, säger han, en hudvårdspersonal som ingår i övningen gör en analys. sätt dem på ett hudvårdsprogram. Det är något enkelt som patienten kan göra för sig själv, sa han.

verkligen bara försöka fokusera på att hålla människor ser naturliga ut, tillade han. vill att de ska se yngre och vila ut. Men vi vill också att de ska se igen. sade att beslutet att ha plastikkirurgi, vad det än är, är en individ. var inget jag diskuterade öppet. De flesta människor omkring mig visste att jag hade operationen. Inte att jag hade skam på det. Det var bara ett personligt beslut. Det var något jag bara kände att jag behövde eftersom det var slut på mycket hårt arbete. Och från en självförtroende synvinkel gjorde det mycket för mig. Under tiden sa han att han är så lycklig som han är med sin magehopp och bröstreducering, men han lämnar förmodligen det där. en halt sluttning, sa han och skrattade. varit stor och jag är helt nöjd, men jag vill inte heller vara nästa Joan Rivers. Ingen
kan inte gå ner i vikt Det nya ansiktet på kosmetisk plastikkirurgi