kalorier isbergssallad Det är ditt val

kan inte gå ner i vikt Det är ditt val

Foto av Amodiovalerio Verde.

2011 har kommit och så har massorna av fitnessresolutioner. I år vill jag bestämma att du kommer att vara en beslutsfattare eller en upplösningsbrytare? Många människor saknar sina mål av många anledningar. Den främsta orsaken till att jag har upplevt gång på gång är bristen på tydliga, slutgiltiga mål. Utan att ta dig tid att tydligt skriva ner dina träningsintentioner för året, ställer du dig inför misslyckande. Det finns många frågor du behöver tänka på när målinställningen är:

Allt detta beaktas kommer att leda till en hälsosam väg för att uppnå de mål som du önskar. De mest framgångsrika av de jag har sett i fitnessbranschen och min kundbas har varit de som loggar, journaliserar och spårar nästan allt om resan. Detta kommer att leda till att du speglar regelbundet och även att äga upp till när det blir lite försök. Kom ihåg att det enda som står mellan dig och att uppnå dina önskemål är i sista hand dig.

Ursäkringsvagnen är en stor syndabock tidigt i resolutionsförfarandet. I min arbetsledning finns det ingen ursäkt jag har ännu inte hört. Människor ständigt och konsekvent gör ursäkter för deras brist på att uppnå sina mål i livet. Jag försöker att göra det mycket tydligt att det som de saknar slutligen stammar från dem och hur de tänker och tittar på deras livsstil och välbefinnande resa. Ändra hur du tror, ​​byt kropp! Jag säger. Då får jag dem att djupt reflektera över deras förståelse för deras brist på prestation. Ibland är det rädsla att hålla dem tillbaka eller andra skäl. Ändring är inte något som alla anpassar sig enkelt.

När en person bestämmer sig för att ändra hur de lever från dag till dag, kan det vara en drastisk förändring. Med tiden och konsekvensen (vilken är nyckel) sker omvandlingen. Men vad folk inte förstår är att de främjar en helt ny person inifrån. Du odlar verkligen en ny dig!
kalorier isbergssallad Det är ditt val
När omvandlingen permanent hålls i åtanke och sedan i kroppen, hör du ofta människor säger att jag inte har någon aning om vem den personen var det var jag förra året eller x för många år sedan. Sinnet och de personliga handlingarna / tankarna måste först återspegla de bakomliggande målen och intentionerna först. Så, när sinnet är rätt, är tiden rätt att du ska uppnå. De emotionella bilagorna, de gamla vanorna, de ohälsosamma handlingarna och de självförsvarande tankarna blir alla en del av det förflutna och du är kvar med en ny du, som når dina nya mål. Håll elden brinnande inifrån,
kalorier isbergssallad Det är ditt val
men håll den fokuserad. Gör dagliga ansträngningar för att forma denna nya dig och en dag kommer det att manifesteras och vara långsiktigt.